Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina t

WYPRAWKA DLA DZIECKA

Polecane posty

Gość paulina t

Wlasnie zaczynam zastanawiac sie nad wyprawka dla dziecka -jak myslicie czy jest sens kupowac butelki,laktatory podgrzewacze i tego typu rzeczy ,gdy mam zamiar karmic piersia.A moze warto kupic przynajmnie butelke w razie gdyby z karmieniem poszlo cos nie tak...Jak wy poradzilyscie sobie w takiej sytuacji?Wiem ,ze w dzisiejszych czasach mozna kupic to w kazdej chwili ,ale chcialabym uniknac stresu ,ze czegos nie mam a nie wiem czy bede miala okazje i sily aby chodzic po zakupach.Z kolei szkoda wydawac kase na cos co moze byc nie potrzebne.Bardzo prosze o rady

Gość mój mały ma 5 tygodni
ja kupowałm butelki sterylizator i podgrzewacz i jestem zadowolona ze to mam. Kupiłam sterylizator i podgrzewacz na allegro wiec nie przeplacałam. Butelki sięprzydały bo zaczełam malego przepajać herbatka koperkowa jak ma kolki. Mleko sciagam i jak musz ewyjśc to zostawiam przygotowaną butelkę. Wiec ja polecam a karmię tylko piersią

Ja przed porodem nie kupowałam tego arsenału. Ale w szpitalu miałam taki nawał że jak tylko wyszłam ze szpitala to biegałam po aptekach i sklepach w bólu jak głupia 😠 Następnym razem butelkę i smoka kupię. Z lokatorem bym się wstrzymała gdyż jak sama będziesz sobie radziła(tzn będziesz miała mało mleka itd) to nie potrzebnie wydasz pieniądze. Podgrzewacza nie kupowałam mimo że potem przeszłam na butlę i mleko modyfikowane.Uważam że szkoda czasu - ja miałam przegotowaną wodę w butelce zimna i ciepłą w termosie tak więc mleko zrobiłam raz,dwa. A już tym bardziej nie ma sensu kupować jeśli nastawiasz się na pierś.