Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita078

ODPOWIEDZCIE MI NA PYTANIE

Polecane posty

Gość nikita078

hej nie owijajac w bawelne pisze jak jest. powinnam dostac okres 28 stycznia, nie dostala mgo, robilam TO z chlopakiem 30 stycznia. oczywiscie z zabezpieczeniem. wydaje mi sie ze nic nie peklo i bylo wszystko ok. do dnia dzisiejszego tj. 09.02.2009 okresu nie dostalam. nie wiem co o tym myslec. fakt ze mialam ostatnio sporo stresu bo mialam egzaminy na studiach. czy moglby mi to ktos racjonalnie wytlumaczyc. dzieki za kazda odpowiedz

Gość nikita078
zapomnialam dodac ze wczoraj tj. 08.02.2009 robilam test i wyszedl negatywnie. tylko nie wiem czy nie zrobilam go za wczesnie

Moja koleżanka współzyła zawsze w prezerwatywie, nigdy nic nie pękło, do wytrysku nie dochodziło w pochwie a i tak wpadła. Więc nie ma gwarancji nigdy...

Idz do lekarza najlepiej, może to być stres, ale też jakas chorowa, ewentualnie ciąza... a testy tez nie są pewne.

Gość stres może być przyczyną
ale... Najlepiej jak pójdziesz do gina i się zbadasz. Mniej zachodu z testem z apteki albo z krwi w pierwszym lepszym laboratorium. Nic innego ci nie napiszę, bo wróżką nie jestem

Gość nikita078
do gina ciezko mi sie wybrac. mam nadzieje ze to nie jest ciaza.bo inaczej to zalamka

Gość i największym osiągnięciem
no to nie idź. Może lepiej do jasnowidza