Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabsonik

jaka jest temperatura ??

Polecane posty

jaka jest temperatura mierzona wewnatrz ciala po przebudzeniu w czasie okresu, w 2 polowie cyklu i w przypadku ciazy??? bo ja juz nic nie wiem. jak zmienia sie tempka w ciagu dnia? powinna malec czy rosnac i dlaczego nie jest wiarygodna?? czy temperatura mierzona w poczwie rozni sie od tej pod jezykiem albo pod pacha?? ktora jest najbardziej wiarygodna?? mam okres i tempke 37,1. czy to jest normalne??

musialabys mierzyc przez conajmniej 3 cykle temperature zeby wiedziec jaka masz w pierwszej fazie cyklu i jaka w drugim.. w ciagu dnia temperatura rosnie to chyba normalne i logiczne.. w koncu sie ruszasz itd tempke mierzy sie o stalej porze rano przed wstaniem z lozka, popoludniu nie ma sensu mierzyc temperatury bo jest nie wiargodna, najlepiej jest mierzyc termometrem rteciowym w pochwie badz w odbycie temperatura ciazowa wyglada mniej wiecej tak, od okresu do owulacji niska dzien po owulacji skok temperatury o conajmniej 2 kreski 6 dni po skoku kolejny skok temperatury ktory utrzymuje sie na wyzszym poziomie jakies 18 dni

Gość gabsiiii
dzieki dzieki kochane:) no ja zawsze mialam w czasie okresu 36.4 czasmi nawet 35.5. roznie. nigdy nie mierzylam codziennie. a teraz w 24dc mialam plamienie ktore trwalo 3 dni. w 28 dc dostalam jednak normalnie okres. ale temp mam caly czas 38, 37, a nawet 37.1 wiec zastanawiam sie czy moze jestem w ciazy:)

Gość gabsiiii
sorki mialo byc 36.8