Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotekmlotek

Czemu tak jest?

Polecane posty

Gość kotekmlotek

Mam chłopaka juz ponad rok. Mielismy male zachwiane w zwiazku bo on wolal spedziac czas z kolegami na piwku,a potem mnie przepraszal. Wkoncu powiedzialam mu wszystko co mnie boli i jak jego zachowanie mnie boli. Od miesiaca jest poprostu kochany, i jest nam dobrze, a moja kolezanka codziennie mi przypomina , zeto tylko przykrywaka i jeszcze troche i znowu wróci do tego co robił. Mówie jej ze tak nie bedzie , a ona mi mowi, ze wszyscy tak robia i tego nie zmienimy bo to taki typ. Jej chlopak tez lubi z kumplami wypic piwo ,a ona robi awantury o to , a on i tak sie nie zmienia mysle , ze przez to ona ciagle mi mowi , ze on mnie oszukuje i pewnie to tylko przykrywki. Ostatnio mial wielkiego siniaka na policzku az sie przestraszylam i w rozmowie powiedzialam kolezance , z ema wielkiego siniaka , a ona mi przez caly dzien nabijala głowe, ze pewnie gdzies sie bił z kims. Po calym dniu słuchania tego zaczełam wkoncu rozmyslac, ze moze to prawde, i zapytalam go przy jego mamiw bo siedziala z nami w salonie i jego mam powiedziala, ze to jego siostry córka walneła go zabawka;/;/ Nie wiem czemu ona taka jest i ciagle mowi mi o onajgorszym ze pewnie on mnie oszukuje itp.Co o tym sadzicie. Wiem ze sporo napisalam ale przeczytajcie i odpowiedzcie , dodam , ze juz dawno nie mam 16 lat:)

Gość kotekmlotek
upup

Gość fanka malibu
ja mojemu juz przestalam robic awantury o te piwka - nie warto. na pewno bedzie jak bylo, faceci sie nie zmieniaja. zycze mojemu zeby mu kiedys to piwko wyszło bokiem.

Gość jeszcze nie wiesz czemu tak
mowi? bo jest zazdrosna,ze Twoj sei zmienil dla Ciebie, a jej nie chce no i z zazdrości chce zebyś miała watpliwości co do Twojego zwiazku i szczerości chłopaka.

Gość fanka malibu
a to że facet facetowi ryj obije to normalne. czasem muszą. tylko zeby to sie zle nie skonczylo. tacy juz są..

Gość motyla noga masz 17
:/ :/ :/

Gość kotekmlotek
ja tez teraz jak on idzie na jedno piwko z kolegami to nie mam nic przeciwko, zawsze zapyta czy ide chociaz wiem , ze tam sami faceci wiec zawsze odmawiam. Kiedys chodzil i nie mowil i jeszcze klamal o ktorej przyszedl ale teraz jest inaczej. A ona ciagle rzuca jakimis tekstami, ze on i tak pewnie sie zmienil tylko na chwile i ciagle mówi ze jej chlopak to cos tam cos tam i , ze moj pewnie tak samo bo z nimi to tak jest;/;/

Gość wreeednaa dziewczyn
jak dobrze ze moj na piwko nie chodzi..chociaz czasami bym chciala gdzies sama wyjsc z dziewczynami a on zeby sobie gdzies wyszedl pogadac z kumplami...nie koniecznie na piwko...bo zle mi sie kojarza pozniejsze zachowania chlopakow tym bardziej w gronie;)

Gość kotekmlotek
upupup

Gość trelemorele___
przecież raz na jakiś czas na piwko z kolegami wyskoczyć może, jak mu będziesz zabraniać, to albo będzie Cię okłamywać, albo wkońcu Cię zostawi. Nie zmienisz jego natury.