Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niomniom

maszynki elektryczne dla kobiet

Polecane posty

Gość niomniom

co o tym sadzicie? mniej podrazniaja skore jak te zwykle maszynki do golenia? prosze o odpowiedz...

Maszynka elektryczna sie nie golilam, ale plastry z woskiem i glupie kremy do depilacji(gdzie nie trza golarki uzywac) zajebiscie podraznialy mi skore, wiec maszynki elektrycznej nawet sie nie tykam :P

Gość niomniom
ja mam problem ze zwyklymi maszynkami... nie mowiac juz o plastrach czy depilatoze... az siniaki mam po tym... zastanawiam sie nad kupnem elektrycznej maszynki ale sama niewiem czy jest warta zakupu? chcialam sie kogos poradzic...

Gość niomniom
moze jednak ktos mi odpowie?

Gość maszynka elektryczna
nie goli dokładnie - zostawia minimalnego jeżyka. Nawet niewidoczny - ale w dotyku "wymacywalny". Ja maszynką golę pachy i bikini. Nogi - depilatorem

Gość beksa lala
nie pomoge Ci, nie stosowalam:( moja skore najmniej podraznia pianka. taka do depilacji nie do golenia:P

Gość niomniom
kurcze :O to jednak chyba nie kupie... najbardziej to o bikini chodzi... na nogach tez sie krostki robia, masakra odslonic np w lato lydki... a probowalam chyba wszystkiego... pianka do depilacji? a moze jakas nazwa?

Gość niomniom
ciekawa jetsem tej pianki? bede musiala sie rozejrzec w sklepie :)

Gość maszynka elektryczna
Nie polecam jako jedyny środek do dokładnej depilacji - raczej jako szybkie wykończenie, gdy już nie ma czasu. To także opinia moich koleżanek. Mężczyźni tez nie są w 100% zadowoleni z elektrycznych maszynek, mówią, że nie goli dokładnie. Ale pewnie zawsze ktoś powie, że dla niej/niego jest idealna.

Gość beksa lala
nie pamietam, stosuje ja glownie latem aby moc sie rozebrac na plazy, ale jak sie rozejrzysz to znajdziesz wsrod kremow do depilacji. jest jedna czy dwie firmy, ktore widzialam w sklepach:)

Gość niomniom
dzieki za odpowiedzi :) wyprobuje ta pianke, mam nadzieje ze sie spisze :P