Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loteryjka

Ciaza, pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość loteryjka

Czy nie przeraza was, ze jak zajdziecie w ciaze, to jakies obce cialo bedzie w was roslo, jak tasiemiec i nie bedziecie mogly sie od tego uwolnic przez 9 miesiecy? Pytam powaznie...

Gość a wiesz co ci szczerze powiem
wczoraj oglądałam na necie fotki, na których kolejno były przedstawione etapy ciąży, poza tym patrzyłam na zdjęcia ciężarnych kobiet i naprawdę troszkę się przeraziłam właśnie z takiego powodu, o jakim piszesz.

Gość a wiesz co ci szczerze powiem
pragnę dziecka, staramy się o nie z mężem, ale jak zaszłabym w ciążę, to naprawdę nie wiem, jak to wszystko będzie przebiegać... czy psychicznie i fizycznie podołam... (?)

wiesz ty tez bylas " takim cialem obcym".. kurwa... skad wy sie bierzecie? zal.pl....

Gość loteryjka
Mnie wlasnie przeraza fakt, ze nie bede miala kontroli nad swoim cialem, ze cos sie bedzie we mnie rozwijalo, a ja nie bede miala na to wplywu...

Gość jestem dorosłą kobietą
i świadomie rezgnuje z rosnącego brzucha, rozstępów i szerokiej pochwy. Mam gdzieś zdania mamusiek co zapewniaja ze wszystko jest tak samo jak przed porodem. Wolę adoptować, dużo dzieci jest samych, być może jednemu ja dam dom ale nie urodzę dziecka na pewno, to wiem.

Gość do tej co rodzić nie chce
jeszcze pewno na jednym się nie skończy;)