Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech mnie ktos przytuli

takie mysli mnie dopadly

Polecane posty

hehehehe :D Ciesze sie :D Tak wogole, to zapiszcie sobie gdzies moj e-mail, jak bedziecie mieli ochote pogadac to odezwijcie sie, bo jak znam ta strone po paru godzinach ten topik zaginie na 200 stronie:P

dodaj do swoich ulubionych tematow :P to nic nie zginie :) i zawsze bedzie mozna wpasc poklikac :P

Gość krawat
Kalia.....ja bardzo chetnie....ale chyba mi nie wypada......moze kiedys sie jeszcze spotkamy tutaj:)))))

Spoko spoko : ) Nie karze wam przeciez:P Po prostu zaproponowalam a kto chce korzysta :D

Gość krawat
ja to ze wzgledu na roznice wieku:))))nic innego....popisac tutaj to co innego....ale zawsze mozna miec takie miedzynarodowe kontakty:)))juz sam nie wiem....

ide na fajke...

Wiecie co? Wypilam kawe.. jak zwykle nic nie pomogla i powoli oczy mi sie zamykaja wiec lece :) Milo bylo z Wami porozmawiac i ciesze sie ze miedzy tymi wszystkimi bzdurnymi tematami znalazl sie taki i z takimi ludzmi :) Pozdrawiam serdecznie! PS. kwadrat--> Kalo bradu..! niech mnie ktos..--> Dasz rade jestem pewna! Tylko znajdz cos do zajecia bo oglupiejesz siedzac w domu :D papa

krawat, przeciez nic w tym zlego nie ma jak sobie razem popiszecie :)

No wlasnie.! Dla mnie nie ma, wypada nie wypada :) Jesli Ty masz jakies zastrzezenia lub nie chcesz:) Rozumiem :) Ale dla mnie wiek, plec, preferencje nie sa wazne :) Milo sie rozmawialo wiec dlatego cos zaproponowalam :)

Gość krawat
no to sobie zapisze.....milego dnia zycze:)))Jasas pedia....ale jeszcze tutaj bede:)))

papa kaliawm 🖐️ mi tez ta kawa nie pomogla, a wrecz przeciwnie... poczekam az moj pojdzie do pracki i tez sie chyba poloze :)