Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleczka42

czy jst gdzies film z egzekucji polaka?

Polecane posty

Gość poleczka42

Gość Lidi3a
Sorrki a ile on właściwie miał lat?

Gość KciukAl
a po jakiego grzyba chcesz to oglądać? za mało masz wrażeń? :-o

Gość poleczka42
kolo 40 lat mial

Gość kondolencje dla rodziny
Stanczak, 42, was working in Pakistan for a Polish energy company when he was seized in the volatile northwest of the country on September 28. His abductors killed his driver and his bodyguard. Most Polish broadcasters showed only a still image from the video. Stanczak was the father of a 13-year-old son. Mieszkał w jednym z najbiedniejszych rejonów Polski, w krośnieńskiem.

Gość olga1983
A po co chcesz oglądać ten film? Wystarczy ciągłe klepanie na ten temat w mediach i te ich żałosne 'stopklatki', które analizuja EKSPERCI. Bardzo współczuję rodzinie, że musi to przezywać w taki sposób, bo media węszą sensację, a ludzie tylko wrażenia z filmu przedstawiającego egzekucję.

Gość taaaaa wiedzialam
ze znajdzie sie ful chetnych chcacych obejrzec i ze zaczna sie tematy na kafe "kto ma" :O Nie wiem czemu ale w ogole mnie ten film nie interesuje. Bardzo dobrze, ze go utajnili. Nie rozumiem po co chcielibyscie na to patrzec?? PS. tez jestem fanka mocnych wrazen. Ale fabularnych!!! Horrory lubie! Ale nie te prawdziwe :O

Gość Saturn333
Apeluję o duży szacunek dla tej tragedii, myślami i sercem jestem z Rodziną.................