Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżagasi

obrażony chłopak a walentynkowy prezent

Polecane posty

Gość dżagasi

czy jeśli chłopak jest na mnie obrażony i przestał się ze mną widywać, prezent walentynkowy, który wymaga naprawdę wieeeeele pracy, może coś zmienić? brzmi niepoważnie, ale to jak najbardziej poważne. on jest taki, że nie da mu się wytłumaczyć, pogadać, bo się blokuje... więc chyba muszę mu podziałać na emocje :/

Gość a zalezy Ci na takim gosciu
?? Mial o co sie w ogole obrazic? Masz z glowy walentynki, ciesz sie :D

jesuuuuuuuu kolejny dzień ferii to jest portal dla kobiet dla kobiet! nie dla szczyli!

Gość dżagasi
miał się o co obrazić (biorąc pod uwagę jego charakter, bo nie każdy by się o to obraził, ale pomińmy tą kwestię) i zależy mi na nim nie jestem szczylem, ale ten kto odpowiada tak jak Ty z pewnością musi nim być - pozdrowienia szczylu

Gość dobijcieMnie
tylko szczyl odgryzając sie wyzywa kogoś tym samym przezwiskiem:)jak w przedszkolu!

Obraza sie ten kogo na nic innego nie stac :O Sa inne sposoby na okazanie niezadowolenia. Ale tego calego obrazania sie chyba nigdy nie zrozumiem. Ja zawsze odpuszczam i czekam jak przejdzie. Trudno zrozumiec osobie, ktora nigdy sie nie obraza taka osobe, ktora w ten sposob reaguje. To zrob mu ten prezent i juz. Ale jak obrazony to ja nie wiem co to zmieni... usi mu przejsc i tyle.

ja czesto odpowiadam bratu "sam jestes swinia" jak on mnie tak nazwie :D Jakos mi inwencji brak w tym zakresie. Powinni wydac jakis slownik, co by mozna bylo skorzystac w akcie desperacji, bo brat i tato wciaz sie ze mnie smieja, ze nie umiem bluzgac 😭

Spoko, będziesz miała prezent na rocznicę czy jego urodziny, tych okazji jest zawsze zbyt dużo :D

To było przy założeniu, że już zrobiłaś prezent i nie chcesz, żeby się zmarnował. Bo robić cokolwiek na przeprosiny, to już w ogóle bez sensu. Btw - faceci mają w dupie ręcznie robione prezenty. Naprawdę. Im bardziej "od serca" i wymagający wiele pracy (o ile nie jest jadalny), to widzą w tym tylko kretyńsko zmarnowany czas. Generalnie zostaw rękodzieło dla jakichś studentów ASP, to jedyni ludzie, których to bawi.

Gość dżagasi
poza tym ike ciesz się, że masz męża i dziecko albo dzieci i że wszystko Ci się układa. niektóre kobiety dopiero tworzą związki i nie jest im miło kiedy nagle po 2 latach facet, z którym wspólnie planowały przyszłość przestaje się do nich odzywać, bo okazuje się, że zrobiłaś "coś nie tak", a on "ma taki charakter" :( a chodzi o to, że uważa, że nie jest dla mnie atrakcyjny i nie jestem z nim szczęśliwa, bo tak wywnioskował z mojej rozmowy z koleżanką. to jest bez sensu - masz rację - szczylowate - ale przekreśla 2 lata mojego życia. byłam z nim szczęśliwa, ale on ma zbyt skomplikowaną psychikę, żebym wiedziała co robić. zostawił mnie tak jakby dla mojego dobra, bo nie zrozumiał rozmowy! i to jest właśnie szczylowaty koszmar. dwoje dorosłych ludzi nagle rozstaje się z takiego powodu...

Aaaaa, to zmienia postac rzeczy! Zostawil Cie, tak? No to faktycznie nie lada cwieka masz zabitego :/ Ale popieram powyzsza wypowiedz, ze rekodziela facetow nie interesuja ;)Chyba, ze to bedzie slodkie rekodzielo, o ile Twoj facet to amator slodyczy ;) Wlasorecznie upieczony biszkopt moze przelamac lody ;)

a taki biszkopt to przeciez tez kawal roboty... samego ucierania prawie godzina :D Moze doceni Twoj trud;)

To znaczy że nie potrafią rozmawiać i ich inteligencja emocjonalna pozostawia wiele do życzenia. Nie mówię (jak to na kafe zwykle) "rzuć go! kopnij w dupe!" ;), ale przestań tłumaczyć jego szczeniackie reakcje trudnym charakterem/traumą z dzieciństwa/plamami na słońcu. Dorosły facet powinien już reagować jak dorosły facet, a nie histeryczny nastolatek. Jeśli tak nie jest, znaczy że coś poszło nie tak z jego rozwojem.

bezedury mają portal "poszkole"

Gość dżagasi
chcę, mogę i potrafię rozmawiać, natomiast on powiedział, że potrzebuje czasu. tego nie rozumiem. jak może dojść do sensownego wniosku nie rozmawiając ze mną, a tym bardziej nie widując mnie? albo sprawdza czy sobie kogoś znajdę (jeśli nie tzn. że może go jednak kocham), albo chce zobaczyć czy sam będzie tęsknił. nie wiem, nie jestem facetem.

Gość dżagasi
ike, wyjdź z mojego tematu i zajmij się swoimi dojrzałymi sprawami, chyba masz takie? papa

oho smarkula się wkurza:) a ja zapytałam tylko ile masz lat:)

Gość ike to zaden powod do dumy
ze jesteś starą krową

a gdzie napisałam, że jestem z tego dumna:D ale rozumiem że ty nazywając 30latkę starą- masz 15??:D

Gość ike to zaden powod do dumy
ty masz dopiero 30 lat? :O O kurwa...

nie klnij- w twoim wieku nie wypada:)

Gość szczery aż do bólu
Patrząc na Twój fotosik IKE wydajesz się być sympatyczna, ale rzucasz się dziś jak wściekła na ludzi. Chyba coś Ci w życiu nie poszło. Mąż nie chciał wziąć?

Gość szczery aż do bólu
Wiem już! Sądząc po zdjęciach, Twój mąż ma miękkiego.

jezu, nie obrażajcie się nawzajem, temat byl założony bo dziewczyna gadała z kolezanką bzdury a koleś jak się dowiedział to sfiksował i wywalił ją z domu. I co teraz ?

sprawdziłeś? a może po prostu na twój widok mu nie stanął tyłek ogol:)

dobrze powiem wprost może jestem konserwatywna ale rozumiem problem dziewczyny też kiedyś dorastałam natomiast o takich problemach powinna rozmawiać z rówieśnikami nie osobami dorosłymi mogę napisać wprost- najlepszym prezentem będzie seksowny strój i zrobienie loda bo w świecie dorosłych to normalne ale czy to jest rada dla nastolatki?

to pisze osoba dorosła??:D

Gość wez ike zdechnij
nie, osoba dorosła taka jak ty obciąga wszystkim na przeprosiny :D :D :D