Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luk100

Glupie uczucie po urodzinach .. co teraz zrobic?

Polecane posty

Gość neneneneiki
zrobisz jak zechcesz ale ja ci powiem o czyms z mego zycia.mam 39 lat.jestem niepelnosprawna i nie mam mozliwosci pojscia do mego brata ciotecznego[10 lat mlodszego] na urodziny.jeszcze pare lat wstecz co roku wysylalam mu zyczenia smsem...teraz tego nie robie bo i on tego nie robi...poprostu przestal bo uznal ze starej siostrze ciotecznej nie musi chyba .zreszta z tego co wiem to jego buntuje jego pierdolnieta zona...natomiast jego rodzona siostra a i moja cioteczna zachowuje sie inaczej.2 razy do roku na imieniny i urodziny wysyla mi maila czy sms...on tez by mogl ale tego nie robi...moze boi sie ze zbiednieje...=/

Gość Luk100
W sumie Joozio dobrze gadasz :) Lepiej zachowac sie inaczej i pokazac lepsza strone. Bo w sumie gdybym zrobil tak jak ona to bym sie glupio sam poczul. Trzeba pokazac klase ;) Mam nadzieje ze wyjdzie mi to na plus. I poczekam sobie na nastepne moje urodziny gdy bedzie tak samo to zrobie wtedy tak jak ona. I tu nie chodzi o KASE tylko o sam fakt!

napewno jestem starsza bo mam ponad 30 lat i duuuzo tego typu historyjek w zyciu juz zaliczylam. Nie lituj sie nad ludzmi bo oni NIE BEDA litowac sie nad toba, pamietaj.. Jak mąż nie kupi mi prezentu to na najblizszej okazji ja jemu tez nie, proste ;) doszlo do tego ze on mi juz zawsze kupuje bo wie co go potem by czekało ;p

Gość neneneneiki
madrze piszesz kurde no...

Gość joozio
kurde no - patrzysz ze strony kobiety. faceci sie godza tylko dlatego na takie rzeczy bo chca przynajmniej w domu miec spokoj. dom ma byc ostoja. co oczywiscie takie godzenie prowadzi to pozniejszych flustracji.. zdradzania itp. ale to inna rzecz a kobieta zawsze szuka sytuacji do zemsty. bo inaczej jak ma spokojne zycie to sie nudzi

Gość joozio
luk, postap jak prawdziwy mezczyzna. bo kiedys ci kobieta wypomni..

a odpuszczanie faktu ze cie partner olewa (bo nie pamietanie o rocznicy to czysta olewka) nie doprawadza do pozniejszych frustracji?

Gość martelka
ej, nie daj się, jak ona tak tobie, tak ty jej, złóż życzenia przez neta i więcej ani słowa. Będziesz miał okazję zobaczyć jaka jest. Jak ją to dotknie, to wyjdzie z niej mała egoistka, a jak przejdzie nad tym do porządku, to znaczy, że niewiele uwagi przywiązuje do form. Może? Zobaczysz jej reakcję po prostu.

Gość joozio
kobiecie niestety mozna pokazac cos pokazujac wyzsza kulture. wtedy ona pomysli, ze wspaniale urodziny miala bo facet jej takie zorganizowal zyska plusy. a jak zapomnia o jej urodzinach albo wysle tylko smsa. to ona: - pozali sie kolezankom, ktore beda nakrecaly ja ze facet to burak , zanim jeszcze zdazy wytlumaczyc czemu to zrobi - bedzie chciala zemscic sie za jego msciwosc. - bedzie uwzala ze ma frajera a nie faceta (bo przeciez kobiety stosuja prawo kalego)

Gość joozio
zauwaz ze mscic sie proponuja glownie kobiety.

Oko za oko, to nie najlepszy pomysł, a właściwie całkiem głupi. Kup jej prezent, złóż życzenia, zrób tak jak to powinno wyglądać w dniu urodzin i to nie po to, żeby uniknąć awantur, czy wypominania, ale dlatego, że tak się obchodzi urodziny kochanej osoby. Zrozumie, że źle zrobiła, to dobrze, nie zrozumie, Ty będziesz miał nad czym pomyśleć. A swoją drogą, jesteście długo razem, ale to Twoje pierwsze urodziny w tym związku, czy już były? jak było rok wcześniej?

Gość Luk100
kurde no - ... ona dobrze pamietala o moich urodzinach. Bo napisala do mnie. Ale chodzi o jej zachowanie. Gdy zrobie tak jak ona,mozliwe ze wyjdzie na to dokladnie co --> joozio pisze. A zrobilbym tak jak ona zeby sie tak samo poczula jak ja. Tylko nie wiem czy cos to da. Bo gdy kolejny raz ona tak zrobi to co wtedy? Nie moze tak to sie ciagnac co chwila. Wiec gdy zrobie tak jak "joozio" pisze to pokaze jej komu zalezy na zwiazku. I zawsze bedzie sam fakt ze zrobilem inaczej niz ona. ...

Ok to kup jej cos w takim razie ale dla mnie ewidentnie robisz to ze STRACHU.. oj facet bez jaj jestes ;) jak juz sie boisz baby to co bedzie pozniej?

Gość joozio
facet bez jaj? tu wlasnie pokarze swoja wyzszosc. i zawsze w przyszlosci bedzie mial na plus, ze to jemu bardziej zalezalo na zwiazku. lepiej jak spedzi dzien z kobieta ktora bedzie go uwazala za wspanialego mezczyzne, niz przy kompie smiejac sie jakiego jej psikusa zrobil. zachowa sie jak prawdziwy mezczyzna

Gość SexyLOver
jak Facet chce sie pokazac lepiej niz kobieta nie znaczy ze jaj nie ma. Tylko tym bardziej ma jaja bo wtedy druga osoba wie ze jest gosc rowny. Jezeli jest spoko gosc powiedzmy ze Luk100 jest Gentelmenem heh. I ma sie znizyc to poziomu jak np. pener uliczny? Tylko taka moja rada. Daj prezent pokaz ze Jestes MAN. I nastepnym razem gdy bedziesz mial urodziny i zrobi tak samo jak teraz to przemysl to dobrze. Mozliwe ze ona jest egoistka. Bo brak pieniedzy to raczej nie wchodzi w gre. Jak pisales w 1 poscie.

jesli panna jest egoistka jak pisze moj przedmowca, i autor nie powinien \"znizac sie do jej poziomu\", to sorrki ale opuszczam ten topic i nie bede tu radzic. Bo sami sobie przeczycie! skoro laska jest taka egoistka bez klasy to pi kiego ch..grzyba, autor wogole z nia jest??

Gość joozio
nie mozna powiediec ze jest egoistka tylko dlatego ze smsem zlozyla jemu zyczenia. na pewno jest cos nie tak. moze jest leniwa. moze dzieckiem internetu, moze nie miala nigdy urodzin porzadnych i dlatego nei lubi ich wogole wiec stara sie unkac. autor topiku wie o tym najlepiej jak jest i jedna sytuacja nie powinna powodowc konfliktow. gorzej jak podobne sytuacje zdarzaja sie czesciej

Gość Luk100
Nie jest leniem czy egoistka. Tylko ze jak chodzi o takie sprawy jak urodziny to mozliwe ze nie jest dla niej to zbyt wazne. I powinno wystarczyc zyczenie przez internet. Kazdy czlowiek mysli inaczej. Moj Ojciec to w ogole nie obchodzi urodzin i jakos zyje. Ale mniejsza z tym mi chodzi czy zrobic tak jak ona zrobila czy z mojej strony wypadaloby inaczej zrobic w tradycyjny sposob. Choc zrobie tak ze pojde do niej na urodziny. I sie okaze po czasie wszystko. Bede wiedzial najlepiej w moje nastepne urodziny. Bo gdy ona zrobi tak jak zrobila to ja zrobie wtedy tak jak ona. Mam nadzieje ze dobrze zrobie. I dzieki za wszystkie rady. Za rok czasu odpisze i powiem jak bylo :D Pozdrawiam Luk.