Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luk100

Glupie uczucie po urodzinach .. co teraz zrobic?

Polecane posty

Gość Luk100

Witam , Jestem Troche w glupiej sytuacji i nie wiem co robic. Chodzi o to ze mialem niedawno urodziny. Myslalem ze wpadnie moja dziewczyna na urodziny i chociaz zlozy mi zyczenia, okazalo sie ze nie przyszla :( ... zlozyla mi zyczenia przez internet (lepsze to niz nic) Po urodzinach spotkalem sie z nia , myslalem ze mi normalnie zlozy zyczenia.. a tu nic z tego. Poczulem sie troche smutno. Wiem ze jak sie przychodzi na urodziny powinno sie miec jakis prezent, ale nie chodzi juz nawet o jakis glupi prezent. Nie oczekiwalem od nikogo zadnych prezentow bo mowilem naprzod ze nie trzeba. A wiem ze moja dziewczyna nie ma zadnych finansowych problemow czy cos z tych rzeczy. Wiem ze mnie Kocha ale poczulem sie troche olany. Tylko teraz problem jest w tym ze ona ma za pare dni urodziny. I nie wiem czy kupic jej cos i przyjsc na uroduiny czy zachowac sie tak jak ona. I wyslac zyczonka przez internet ;] ?? Pozdrawiam. Luke

Gość oczywiscie zloz zyczenia
ale prezentu nie dawaj!!

Gość Oskar z kubła
jezeli ona ma 14 lat to sie nie dziwie:O

po co miała ci składać jeszcze raz życzenia przy spotkaniu skoro je złożyła wcześniej przez neta? A na jej urodziny idź jak na normalne urodziny :P

Gość Luk100
dodam tylko ze jest pelnoletnia ;)

Gość joozio
a czemu nie zlozyla. jak TY myslisz? olala, zapomniala, wogole nie mysli?

Gość Luk100
Rozumiem ze mozna zlozyc zyczenia przez neta.( i jeszcze gdy ktos jest daleko to wtedy innego wyboru nie ma) I jest owiele lepiej gdy ktos zlozy zyczonka normalnie. ps. joozio : mozliwe ze zapomiala.

Gość BerekoX
przyslowie ---> Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :) Prezentu nie dawaj , tak ja bym zrobil na Twoim miejscu :D

zachowaj się tak jak ona. Zrobi się jej przykro baa nawet pożali się na kafe ale jest szansa, że zrozumie iż tobie też mogło być przykro.

Ja na jej miejscu bym przyjechała i przywiozła prezent, choćbym miala jechać przez pół Polski. nic drogiego, raczej własnoręcznie zrobione. A zaglądałeś do skrzynki pocztowej? (na klatce?) ja mojemu byłemu wrzuciłam tam kartę własnoręcznie zrobioną. Następnego dnia zadzwonił z awanturą, że zapomniałam o jego urodzinach i nawet życzeń nie złożyłam. Kazałam mu zajrzeć do skrzynki i potem tydzień mnie przepraszał... Nie zapomniała, po prostu jest już dzieckiem internetu i uważa, że wszystko można tędy.

Gość joozio
e tam, zloz jej zyczenia, daj prezent. wtedy dopiero zrobi sie jej glupio zazwyczaj w zwiazku tak jest, ze jedna osoba przejmuje sie bardziej takimi rzeczami druga mniej,

Gość ona19latekkk
zrob inaczej nie badz jak ona. kup jej prezent,daj osobiscie i wyjdz:)

Gość autorze a czy mieszkacie od
siebie daleko??? Ja mimo,ze moj facet mieszka 300km ode mnie to pojechalam do niego w urodziny :) z prezentem:) bo chyba wtedy pokazujemy ,że pamietamy o drugiej osobie i traktujemy ja powaznie:)

Gość bo Twoja laska to dziecko
Neostrady! Moja rada - kup kwiatka i nic poza tym i idź do niej i osobiście złóż życzenia wręczając kwiatka,nie wiem,różę,czy jakiś bukiecik-to co lubi!

Gość laleczka.czaki
Nie baw siew przedszkole. Kup jej prezent, złóż życzenia. To za parę dni. A teraz jej powiedz, ze było ci niemiło, że nie przyszła, ze następnego dnia nie usciskała cię choc jako dodatek do tych życzeń internetowych. Że miałeś wrazenie, że cie olała

Gość joozio
zrobisz jak chcesz. ja bym kupil kwiatka lub prezent + karteczke z napisanym wlasnorecznie tekstem. zlozl zyczenia, najlepiej nietypowe, wierszyk? i dal calusa jak masz sie odgrywac przy jej urodzinach to lepiej wogole zostan w domu

Gość nie zrobi jej sie glupio
to taka swinia, ktorej jak napluc w twarz topowie ze deszcz pada zachowaj sie identycznie

a najlepiej dzień przed obraź się na nią, jakaś mała awantura , problem urodzin będzie załatwiony :classic_cool:

Gość laleczka.czaki
a jak wyglądała sytuacja? Byliscie pokłóceni? Zapomniałeś o jakiejś rocznicy?

Gość Luk100
ps.. nie mamy do siebie az tak daleko. Moze dla niektorych to jest glupie ale nie dla mnie. Kazdemu moze sie zdarzyc to samo. I gdy zrobie tak samo jak ona to poczuje sie wtedy tak jak ja. A gdy zrobie inaczej to zrobi jej sie glupio. Czyli w sumie wychodzi na to samo. A jej urodziny za 3 dni. Kazdy z was ma swoje zdanie i jak pisalem 50 na 50 jest.

Gość laleczka.czaki
zresztą niewazne jak było - KOMUNIKACJA warto rozmawiac :P

ja tez tak mowie, nie patrz na jej zachowaie tylko zachowaj sie jak nalezy, zloz zyczenia, daj prezent, 1. zrobi jej sie glupio 2 nauczy sie czegos jak ty zrobisz tak jak ona to juz pewnie bedziecie tak robic zawsze

Gość Luk100
do : laleczka.czaki Jestem juz z nia dosyc dlugo i nie kłócimy sie w sumie jest normalnie.

Gość I co t tego.
Swiat ci sie zawalil ?????

moja rada: Nie daj się. Zrób tak byś ty był księciem z bajki. A potem po wszystkim pomyślisz czy ona zachowała sie jak księżniczką, czy jak ... Nigdy nie bądź pchany przez złe uczucia w uczuciu... ... bo to tylko psuje uczucie.. Daj z siebie wszystko Wiem że to zrobisz ! ;p

Gość Oskar z kubła
wyslij jej zyczenia przez neta i nie zapomnij dalaczyc wirtualnego kwiatka oraz prezentu:D

nie kupilabym jej nic na twoim miejsciu, zachowalabym sie tak samo jak ona. a sluchaj mnie bo jestem starsza i wiele w zyciu przezylam.

Gość SexyLOver
podobny przypadek mialem tylko ze ja zapomialem mojej w ogole zlozyc zyczen na urodziny. A gdy ja mialem swoje to ona mi zlozyla i dopiero przypomialy mi sie jej urodziny po paru tygodniach i zrobilo mi sie glupio hehe ale coz. Idz na jej b.day daj prezenta i bedzie gitara. a ta pani co wyzej pisala to skad moze wiedziec ze jest starsza od autora tematu? wtf? I co to ma wspolnego z wiekiem?

Gość joozio
kobiety sa zawistne dlatego ta gupia baba by sie mscila, ty jestes facetem wiec badz merzczyzna i lec do kwiaciarni

Gość saddfwr
sa ludzie którzy nie przywiązują do tego wagi...i to wcale nie znaczy, że sa świaniami, egoistami...