Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkakredkaaaa

zakonczylam sesje średnia 4.6 26 tydz z moim bobaskiem

Polecane posty

Gość edkakredkaaaa

Gość a co studiujesz zaocznie czy
prywatnie? a moze jedno i drugie?:P

Gość maximilian25
No i ?! Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.....

Gość ale zazdrosnice tu siedza
ktore pewnie w zyciu uczelni na oczy nie widzialy :P Masz prawo byc z siebie dumna! Gratulacje :D

Gość edkakredkaaaa
Katolicki Uniwerystet Lubelski EKONOMIA:) (DZIENNE)

Gość edkakredkaaaa
dzieki:) poprostu sie ciesze duzo pracy wlozylam w ten wynik

Gość pewnie ze sie cieszysz i masz
do tego pelne prawo i ja tez uwazam, ze powinnas byc z siebie dumna :) Ja tez gratuluje :)

Gość alexa 69
Ambitna przyszla mamusia,wie czego chce w zyciu.To sie chwali.Dobrze zeby dziecko odziedziczylo taka ambitnosc.Uczcijcie to sobie jakos z malenstwem ,bo to tez dla niego ten wysilek.Zafundujcie sobie cos dobrego np torcika z owocami ....Moje gratulacje ....

Gość ee tam
nic nadzwyczajnego, ja zaliczyłam 2 sesje na polibudzie (dziennie) będąc w ciąży i równocześnie prowadząc firmę.... zajęcia upchałam sobie w 3 dni...później praca, a w wolnych chwilach jeszcze szukałam dla nas mieszkania.....

Gość edkakredkaaaa
rzeczywiscie zasluzylo na cos dobrego musze mu jakos zrekompsenwoac nieprzespane noce:)

no to gratuluję!teraz jakiś relaksik dla mamusi i maleństwa by sie przydał :) kino, basen, dobre lody.... na co tam macie ochotę :)

Gość zuzkabez wozka
ee tam a twoj partner? bylas samotna mama?

Gość inek
gratuluje :) ja tez studiuje i mamusia jestem :) i tez zaliczona sesyjka

Gość ee tam
nie samotna- firmę mamy wspólnie.... do dziś... i on wtedy kończył studia - też polibuda dziennie i pisał pracę... mieszkania szukałam ja- bo po prostu lepiej się na tym znam... był niezły zapieprz...ale to i tak nic w porównaniu z tym, jak przyszło na świat dziecko.... chyba najgorzej było jak mały miał ok. roku i uczył się chodzić i trzeba było go ciągle pilnować- dosłownie nie szło nic zrobić, dosłownie minuta przy komputerze i musiałam lecieć ratować dziecko z opresji....

Gość inek
ee tam- własnie jestem na tym etapie z moją małą.... Nauka- tylko po 21 jak mała zaśnie...

Gość sorry za zlosliwosc ale cos
marna ta wasza firma byla, skoro na leb na szyje musialas w ciazy, studiujac szukac mieszkania...ale to tak off topic a propos wielu "firm" prywatnych w tym kraju.

Gość ee tam
wcale nie złośliwość, wtedy zaczynaliśmy, więc to normalne, ze od razu się kokosów nie zarabia... ale i tak starczało nam na studia (plus stypendia oczywiście) , gdzieś od 3 roku już od rodziców nie ciągnęliśmy kasy... czasem dawali nam tylko na coś ekstra z własnej woli- nie z konieczności....a mieszkania szukałam do kupienie nie do wynajęcia- uwazam ze pierwsze, własne, za własną kasę w wieku 21 lat to i tak ogromny sukces....

A to faktycznie co innego. :) Moze dlatego jestem taka krytyczna, bo sama szybko sie usamodzielnilam, skonczylam studia zagranica utrzymujac sie sama (choc bywalo cholernie ciezko), wiec czesto podchodze do roznych spraw krytycznie.

Gość ee tam
no właśnie my tez zawsze mieliśmy silne poczucie niezależności no i do tego mam wspólną pasje i dużo szczęścia, że ta pasja "chwyciła" ... ale zapieprz był nieziemski na poczatku, teraz czasem się sama sobie dziwię, jak dawałam radę....na ale cóż młodość, to młodość, tyle energii już nigdy nie będziemy mieli :)

Dobrze, ze sie udalo, choc wyobrazam sobie, ze latwo nie bylo, ale daliscie rade :) Gratulacje :)

Gość faktycznie szczyt marzen
KUL :o

Gość Gratuluję
🌻 dla Ciebie :)

ja tez konczylam studia jak mala byla juz na świecie i tez w lublinie tylko na umcs:) a mąż też polibude skonczył:) gratuluje:)

Gość czachadymi
Odczepcie się od KULu, co Wam nie pasuje, jeny!

Gość magda pe el
gratulacje :) Ja mam 10-miesięczną córę, jestem na V roku; dwa egz. już zdane, ale trzeci hm..chyba do poprawki :) Czekam na wyniki. I tak jest lepiej niż się spodziewałam. Myślałam, że nie zdołam się niczego nauczyć przy małej, a tu niespodzianka, dwie piąteczki. Szkoda, że ten trzeci nie poszedł. Pozdrawiam wszystkie studiujące mamy!

Gość kot filemon222
gratuluje :) !! ale wiekszy byłby to wyczyn gdybys miala roczniaka. z brzuszkiem to sielanka.

Gość kot filemon222
magda pe el gratuluje!!!! wlasnie o tym mowie :) z dzieciakiem sie uczyc - to jest wyczyn :D

Gość annika2001
Gratuluję, to bardzo dobry wynik! Może załapiesz się na stypendium naukowe? :D:D:D

Gość annika2001
a KUL jest bardzo dobrą uczelnią trzymającą bardzo wysoki poziom dlatego to duży wyczyn. Też chciałam tam studiować ale miałam niestety za daleko, bliżej Wrocław:P

Gość w ciazy latwiej jest zdac
nie ulewaja ciezarnych bo sie boja ze sie wystraszy i zacznie rodzic, wiem, bo bylam studentka i widzaialam jak ulgowo traktowano ciezarne..czsem wogole zdawac nie musialy!