Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katia100

wsyztskie plaszcze maja krotkie rekawy....

Polecane posty

mam problem jestem wysoka 178cm wz. chialam kupic na wiosne lekko ocieplany plaszczyk/dłuzsza kurteczke al... wszystko krotki rekaw masakra:( jak biore wiekszy rozmiar wsyztsko roznie w szerokosc a nie na dlugosc:( czy niema nigdzie ubrań dla wyokich:( niespomniec juz o spodniach eleganckich:( czy ktoras z was tez ma ten problem macie jakies sprawdzone marki??

Gość laleczka.czaki
u mnie jest to samo w zimie kupiłam płaszcz w vero modzie i w przeciwieństwie do wszystkich innych, które mierzyłam gdzie indziej, miał porządne, długie rekawy Może tam poszukaj, no chyba ze to był akurat ewenement

chyba był ewenement bo teraz wsyztsko krótkie albo mam jeszzce dłuzsze rece...:) w tamtym roku udalo mi sie w H&M ala skore kupic rekawy sa takie hmm no na upartego moga byc mogly by byc dluzsze:/ na allegro pelno jest fajnych kurteczek ale jak czytam dł. rekawa od pachy 48cm a wiekszosc tak ma to sie załamuje ja muszemiec okolo 55 cm....

bardzo dobrze Cię niestety rozumiem :( całą, dosłownie cała zimę próbowałam kupić płaszczyk z odpowiednio długim rękawem i nic :(:(:( identyczny problem jak u Ciebie.. sprawdzonych marek - brak , ale może inni coś polecą...

Gość ja mam 182 cm
wzrostu :P i to samo- za krotki rękaw, a rozmiar większy niż M jest gigantyczny. w tym roku kupilam plaszczyk w carry :) sliczny z dluuuugim rekawem :) mierzylam tez w espricie, ale tam cena mnie powaliła.

Gość dluuugonoga
mam ten sam problem:(....choc wiele dziewczyn mowi ze mi zazrosci..mam dlugie nogi ( rece niestety tez) wiec kupowanie spodni bylo koszmarem az nie zajarzalam kiedys do zary - od teraz kupuje spodnie tylko tam! nosze rozmiar 36, czasami 34 wiec korzystam czesto z wyprzedazy bo wtedy zostaja bardzo duze i bardzo male rozmiary:). Co do plaszczykow to rowniez polecam zare - mam jeden zimowy i jeden trencz. Rekawy sa ok! Chociaz nie we wszystkich modelach. Ostatnio nabylam plaszczyk zimowy w troll'u i rekawki tez sa idealne!

ale nienosze rozmiaru 36...:) wlasnie i tak to jest z tymi rekawami spodniami:/ niby spoleczenstwo coraz wyzsze ale rozmiarowka sprzed 20 -30 lat i caly czas taka sama....