Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małej niuniii

czy tez chodzicie niewyspane i wszytko w biegu?

Polecane posty

Gość mama małej niuniii

czasem uda mi sie wejsc na cafe, moja ma 7 tyg.,

Gość inek
zobaczysz jak zacznie chodzic i spac 3 godz dziennie góra wtedy to wszystko będzie w biegu :) ehh jak ja miło wspominam te czasy kiedy mała tylko leżała i budziła się na jedzenie :D

Mój nie chodzi jeszcze, ale już jest tak że robię wszystko na szybko. Teraz mam przerwę, bo śpi, co w jego wydaniu jest dziwną sprawą o tej porze. Bo tak z reguły śpi w s umie 2 max 3 godziny dziennie, ale za to noc przesypia. Ale jak nie śpi, to niestety ale muszę być cała jego, bo bardzo się tego domaga :D. A jak był taki malutki, to spał i jadł, spał i jadł :D. Miałam dużo wiecej luzu.

proponują książkę "język niemowląt" T. Hogg. zanimją kupiłam też chodzilam nie wyspana, biegałam, czasem coś zjadłam. teraz mam czas na wszystko :)

No niby u nas łatwy plan zastosowałam, Mały zasypia bez żadnych problemów, jest uregulowany itd. Ale jest niestety typem, który niewiele śpi w ciągu dnia.

Ae fakt też polecam tą książkę. Ułatwiła mi bardzo zrozumienie mojego dziecka, ale równiez uregulowanie rytmu jego dnia.

Gość zmorrka
moj ma 7tyg. ale tez robie wszystko w biegu...

Gość mama małej niuniii
a co tam jest w tej ksiazce? tak ogólnie.

Gość inek
moja ma 14 miesiecy i spi teraz ok 3-4 godz dziennie (rozkładając na 2 razy )właśnie teraz spi do 1 stuprocentowo nie obudzi się :D

Gość Jeny*
macie problemy mamuśki od siedmiu bolesci

Gość oooona
a ja nie narzekam, moja niedlugo skonczy 3 miesiace, praktycznie od urodzenia przesypia cala noc, w dzien ze spaniem jst gorzej, ale nawet nie marudzi, siedzi sobie w bujaczku i patrzy jak np sprzatam, albo lezy na macie i gada do miskow, do karuzeli, oge powiedziec ze mam czas praktycznie na wszystko nie zaniedbujac dziecka:P no ale trafil ni sie wyjatkowy egzemplarz. pozdrawiam wszystkie niewyspane mamy:P

Gość brak pseudonimu
mama małej niuniii czasem uda mi sie wejsc na cafe, moja ma 7 tyg., Hm...nie rozumiem - niby nie masz czasu - ale masz czas na pisanie, ze jestes mama malej niuni i ze na nic nie masz czasu....to dopiero strata czasu!