Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi

pytanie o celluliit

Polecane posty

Gość pomozcie mi

moze mi ktos doradzi: czy warto kupic drogi bardzo masazer czy lepiej kupic tanszy masazer plus tabletki? kremy nie dzialaja ;(

pisalam ci - kup masazer taki pod prysznic, mozna drewianne ale polecam taki gumowy, latwiej sie czysci. i tabletki tez ci pisalam ze dobry jest cellasen, ale mozesz zobaczyc jak dziala inneob, na mnie srednio wiec wroce pewnie do cellasenu :)

Gość ona.................08
poszukaj na wizazu tematu "mój sposób na cellulit" dziewczyny masują szczotką do włosów i są zachwycone jak cellulit szybko znika, a masażer przy tym może się schować. Kup do tego serum i krem antycellulitowy z eveline, jak dla mnie rewelacja.

Gość jaką szczotką do włosów
zwykłą czy z włosia jakiegoś?

Gość ona.................08
zwykłą, taką za 3zł :-D Zaraz znajdę Wam ten temat

Gość hanka m
ja mam taką fajną szczotkę i czasami się nią masuję. daje efekty. do tego biorę celasene. cellulit coraz mniejszy :)

Gość monissss
fajnie ci jakos ciagle mam pewne watpliwosci czy takie tabletki dzialaja, a moge brac takie cos jak mam w rodzinie dziedziczne klopoty z zylakami??

Gość Nina z Lublina
ja też mam cellulit... postanowiłam brać takie tabletki, które mają aktualne badania (celasene). mam spokojną głowę. Do tego trochę ruchu i masaż.

Gość Karoliinkaaaa
dziewczyny spokojnie, cellulitu da radę się pozbyć :) ja rok temu też łykalam te tabletki. do tego dobra dieta, masaż trochę ruchu i po cellulicie nie ma śladu :)

Gość hanka m
pewnie, grunt to dobre podejście :) można brać tabletki, ale trzeba też ćwiczyć i dawać coś od siebie. Wtedy na pewno się uda :) byłam ostatnio na stronie cellasene, tam jest wszystko wyjaśnione. :) opłaca się zajrzeć.

Gość jak zwykle...
ja się cellulitu na szczęście już pozbyłam. Kilka miesięcy temu się za to wzięłam i dziś mam gładkie nogi. Ćwiczyłam, byłam na diecie i cellasene łykałam. Powiodło się!