Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazjaaa

Powiedziec mu o chorobie? Pomocy

Polecane posty

Gość Anastazjaaa

Okazalo się że mam tarczyce. Jestem z chlopakiem 14 miesiecy. Bardzo Go Kocham. Nie chcialabym go stracic ale nie chce go oklamywać. Myślimy o sobie dość powaznie ja mam 19 on 22 lata. Co robic ? Poiwedzieć mu o tej chorobie, czy narazie ejszcze zaczekać.. i powiedziec dopiero kiedy bedziemy ewentualnie narzyczonymi?

dla twojej wiadomości - każdy ma tarczycę... ty masz ją tylko chorą... lepiej powiedzieć, bo prawdopodobnie trafisz w końcu pod nóż, lepiej, żeby był przygotowany - poza tym chyba bierzesz już jakieś leki? jak mu wytłumaczysz, że łykasz jakieś tabletki?

Gość wyłącz capsa oki
narzEczonym, nauczcie się wreszcie tępe laski :O

Gość też mam tarczycę
:D ale jestem pewna że mój chłopak o tym wie!

ojej.. to lekarz Ci nie powiedział, że masz niedoczynnośc/nadczynność/Hashimoto tylko, że masz tarczyce... interesujące :o daj spokoj, tak sie kryjesz, a przeciez to nie rak. jak bedziecie razem nocować, to rano bedziesz po kryjomu polykala leki? :o

Gość w ktorym regionie Polski
mówią "narzyczony" bo pierwszy raz spotykam sie z czymś takim.:classic_cool:

Gość atlantida82
Dziecko drogie!!! to jest dla Ciebie problem? chora tarczyca? to nie koniec świata Ja musiałam powiedzieć chłopakowi, o tym, że pewnie nigdy nie będę matką- to był problem, a chora tarczyca?! bierzesz leki i po sprawie, trochę to potrwa, ale to nie jest śmiertelna choroba!!! A wracając do tematu- oczywiście że im szybciej powiesz tym lepiej- będzie mógł cię wspierać i będzie wiedział co ci jest a nie zamartwiał się domysłami... Jesli macie się pobrać{tak wnioskuję}, a rzuci cię z powodu chorej tarczycy to znaczy że znalazłaś sobie chłopca- nie mężczyznę i że cie nie kocha- proste.

Gość frufru
tarczyce ma każdy. choroba tarczycy nie jest zaraźliwa i odpowiednio prowadzona jest prawie niezauwazalna. wiec bez histerii.

"bierzesz leki i po sprawie, trochę to potrwa" -- tak na marginesie, całe zycie to potrwa.

Po co tajemnice? Jak kocha to będzie z Tobą na dobre i na złe to chyba oczywiste. Ja nie wiem jak niektórzy ludzie dziwnie pojmują miłość.