Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petroffka

Zabawy weselne na których młodzi mogą zarobić!!!!

Polecane posty

Gość gdzie ci
za taniec z panną młoda to ja bym ci mógł wypłacić najwyżej liścia w twarz :classic_cool:

Gość ale te polki...
to matrialistki, nie dziwo ze tyle tu na zachodzie tyle polskich prostytutek...

dla mnie to juz jest przesada...zarabiac na swoim weselu...dziewczyno zastanow sie...to po co Ci w ogole wesele?? skoro tak Ci zalezy na kasie to wez slub i olej wesele..;/ ja bym nie miala fajnej opini gdybym wyczula ze mlodzi czekaja tylko na maja kase..wrecz przeciwnie-nic bym im nie dala..;/ nie lubie takiego naciagactwa..jak ktos chce to i tak wam da... Jedna zabawa taka moze byc..ale dla ZABAWy a nie dla kasy...pozniej to juz goscie zczaja jak np.bedzie druga i trzecia 'zabawa' na pieniadze... Tylko sobie przypal zrobicie...;/

jezu jaka ty jestes dziwna...my wydalismy 40 tys na wesele dostalismy w prezentach 25 ...ale nie liczylismy na to ze sie zwroci nie po to sie robi wesele..to po co wy w ogole je robicie ? przynajmniej jak nie zrobicie to nie wydacie ani grosza i nie bedzie nic sie wam musialo zwracac... owszem u nas byla zbawa jedna ale u nas to tradycja w tamtych okolicach i nazywa sie to zbieranie na wozek...ale nikt tu nie liczy zeby uzbierac jak najwiecej..boze to jest zabawa...wrzuca sie 1 zl czy 2...sa goscie co wiecej daja..no ale bez przesayd...nie po to sie robi wesele..