Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiczkka

wreszcie los się odwrócił....

Polecane posty

Gość moniiczkka

od zawsze miałam wielu adoratorów..niektórzy nawet przez 3 lata wyznawali mi dozgonną miłość ja oczywiście brałam to na żarty..ja bez uczuć wredna suka myśląca iż miłość jest zbędna i tylko głupek potrafi się zakochać i jeszcze cierpieć z tego powodu ja nie brzydka dziewczyna umiałam nie jednemu zawrócić w głowie i miałam chyba z tego satysfakcję..ja wyzwolona kobieta miała bym się zakochać i cierpieć przez kogoś..a jednak..zakochałam się.. chłopak jest mną zainteresowany ale nie tak bardzo .wraca do polski w marcu powiedział że chcę się ze mną spotkać ale jeśli chodzi o kontakt przez internet to jest raz na tydzień..wtedy kiedy on się nie odzywa ja wprost wariuję..czasem myślę że dobrze mi tak..może to mnie zmieni I know there's something in the wake of your smile. I get a notion from the look in your eyes:(

Gość idź do lekarza
I dobrze ci tak...:O:O:O

Gość nber
mam podobnie . Mialem mnostwo adoratorek , ale stwierdzilem ze milosc jest nie dla mnie . Wole byc starym kawalerem

Gość tezmoniczkap
moja droga nie wiem na ile wierzysz w znaczenie ludzkich imion, ja sama podchodze do tego sceptycznie, ale moze cos jednak jest w imieniu monika.... bo oznacza ono dokladnie 'samotna'.... Ja co prawda samotna nie jestem, mam stalego partnera, ale i tak raz na jakis czas nachodza mnie watpliwosci.... Pozdrawiam !

Gość moniiczkka
mam się leczyć bo się zakochałam i teraz dopadły mnie wyrzuty sumienia że nie szanowałam czyichś uczuć ?!?!

Gość moniiczkka
i odpowiedzią na mój problem jest to że pierwszy raz ktoś mną się tak bardzo nie interesuję..coś ma w sobie ten chłopak nie mogę przestać o nim myśleć...

Gość masz pzyklad tego ze
nie warto mowic ze sie nigdy nie zakocha itd

Gość moniiczkka
wiem...a kiedys to co to nie ja..ktoś serce na dłoni by mi oddał a mną to by nie wzruszyło.nie warto zakładać że się człowiek nie zakocha bo nie wiadomo kiedy nadejdzie taki moment nie mamy na to wpływu

Gość moniiczkka
nie odzywa się do mnie już 3 dzień.....zwariuję...należy mi się...

Gość szczerze to napisze ze
tak nalezy ci sie ale zdrugirj strony to mi cie zal ze tak sie ulozylo

Gość moniiczkka
chociaz tyle...ale jakos dam rade musze przeciez

Gość szczerze to napisze ze
tak w sumie czytam to i czytam i wydaje sie ze zdawalas sobie z tego ssprawe ze podobasz sie facetom i to wykorzystywalas i ze cieszylas sie z teko moze to jest kara za zatufanie w sobie

Gość moniiczkka
czy ja wiem.ja bylam świadma tego że podobam się ale nic z tego sobie nie robiłam..jedynie żarty śmieszyło mnie to że ktoś się mógł we mnie zakochać

Gość i dobrze ci tak glubia pizdooo
yslisz ze jestes ladna i wszystko ci wolno a tu takie buty teraz kuro cierp!!!!!

Gość moniiczkka
nie robi to na mnie wrażenia jak się na mnie wyżywasz..może nawet i sprawia przyjemność

Gość moniiczkka
mogłabym jeszcze dodać abys zajrzała do słownika oftograficznego ale chyba nie mam siły na złośliwości ..

Gość i dobrze ci tak glubia pizdooo
moja ortogafia jest ok ale z toba nie tak jest bo wykorzystujesz ludzi

Gość moniiczkka
ok niech i tak będzie.jednak wolałabym posłuchać opinii osób bardziej poważnych

Gość moniiczkka
ok widze ze nikt mi nic nie napisze..

Gość moniiczkka
dziewczyny co byscie zrobiły na moim miejscu? zawalczyć o to?odezwać się pierwsza i jakoś lekko pokazać że mi zależy..nie mam zamiaru się narzucać ale chyba jakoś tak dać do zrozumienia że mi zależy to mogę

Gość kotletka
moniiczkka zrobisz jak zechcesz ale ja ze swojego doswiadczenia wiem, ze lepiej nie odzywaj sie i poczekaj na jego krok. Jak czytam to co piszesz to tak jakbym to ja sama napisala :( Zachowywalam sie tak samo jak Ty i przegralam.

Gość moniiczkka
ja napisalam do niego pierwsza w tamtym tygodniu i on odpisal w momencik i wogole przegadalismy cala noc mial sie odezwac i cisza i kurde tak bardzo chce sie pierwsza znów odezwać..sama się powstrzymuję..a tak bardzo mi brak rozmowy z nim..jeszcze na skaypie jak włączy kamerkę..uśmiech zawsze potrafi mi poprafić humor..

Gość moniiczkka
kotletka jak to przegralas? co sie stalo ..on nie chcial czy ty napisz cos..bo ja chyba zwariuje

Gość moniiczkka
??

Gość moniiczkka
jesli teraz sie do niego odezwe to on na 10000% jest na gg i mi odpisze za moment..a ja juz nie daje rady wiem wiem nie powinnam

Gość nie odzywaj sie poczekaj
moze sam sie odezwie nie mozesz sie narzucac

Gość moniiczkka
wiem ze nie powinnam i dzisiaj moze wytrzymam..ale jutro watpie

Gość hahaha pomieszam ci teraz w gl
glowie ale ja bym sie odezwala musisz pokaza ze dwa razy ze ci zalezy on moze to doceni i dostrzeze..to nic zlego sie odezwac pierwszej moze akurat on tego chvce i oczekuje jakiejsc inicjatywy

Gość moniiczkka
i zaraz tak zrobie nie daje rady juz..ilez mozna w zdjecie sie patrzec

Gość moniiczkka
nienapisałam ...dałam rade z wielkim smutkiem..a jesli jutro też będzie cisza z jego strony :(