Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Facet

Nieudany seks

Polecane posty

Gość Smutny Facet

Nie wiem jak poradzic sobie z problemem chodzi o seks nie moge osiagnac pelnej satysfakcji poniewaz odzczowam luz w pochwie nie wiem sam juz co mam zrobic bedac z innymi nigdy tak nie mialem. Bardzo kocham moja dziewczyne ale przez to wszystko zaczely sie glupie mysli o jej przeszlosci nie wiem czy potrzebnie ale zastanawiam sie czy mozliwe jest takie rozciagniecie gdy miala tylko jednego partnera przedemna

Gość łza dla cieniów minionych
po ile macie lat?

Gość Smutny Facet
wiem ze mozna cwiczyc miesnie i kombinowac z pozycjami ale tylko tyle przez jakis czas myslalem ze wszystko sie ulozy no ale niestety nie. mamy po 21 lat

Gość masz za małego
:classic_cool:

Gość łza dla cieniów minionych
to że jest luźna nie ma nic do tego ilu miała partnerów tak po prostu jest jedne są węższe jedne szersze tak jak z penisami jeden dłuższy inny krótszy,a to że nie czujesz się zaspokojony wynika tylko dla tego że wciąż myślisz o tym ilu miała partnerów i jak oni byli wyposarzeni i co ona tam z nimi robiła...daj spokój bo sie zadręczysz

Gość klub sarenek
No niestety tak bywa że jedne kobiety są wąskie inne nie. Nie przesadzaj z tymi myślami o jej przebiegu:) (chyba że ma na mię Klaudia i mieszka w B.) Taka już jest, a może Ty masz za małego.

>> a to że nie czujesz się zaspokojony wynika tylko dla tego że wciąż myślisz o tym ilu miała partnerów To, że nie jest zaspokojony wynika z tego, że ma luźne cipsko :o

Gość Smutny Facet
Z kobietami jest jak z facetami kazda ma inny rozmiar bylem wczesniej z innymi kazda miala inaczej jedna ciasniej inna luzniej ale nigdy nie spotkalem sie z takim przypadkiem i nie wiem czemu tak jest

Gość Smutny Facet
Nie ukrywam czasem mysle o przeszlosci ale tym bardziej ze tez chcialbym byc zaspokojony zawsze staram sie zeby bylo jak najlepiej i zadowolenie kobiety stawiam na 1 miejscu. Moim zdaniem nie mam malego

Gość ale jajajaa
Nie sluchaj tych co piszą że Twoja laska ma duży przebieg i lużne cipsko bo oni na oczy nagiej laski nie widzieli! Tak jest zbudowana po prostu. Niech ćwiczy mięśnie kegla.

Gość gergwerg
Ja się nie znam bo znam tylko jedno ciało kobiece: swoje i jedno mężczyzny: mojego jedynego partnera ale wydaje mi się że jestem bardzo luźna. Składam to właśnie na karb tego że mam zbyt mało "treningów" i w odpowiednim czasie nie wyćwiczyłam mięśni pochwy.

Gość aaa może
aa może masz zbyt chudego, tak się dzieje choc pewnie dotychczas zasuwałeś niedorosłe dziewczyny które nie miały jeszcze czasu dorosnąć i w związku z tym mają dziecięce cipy, jak dorosną to im też dorośnie , a ty ćwicz ptaka aby trochę zgrubł, bo nie wystarczy miec długiego bo liczy się grubość, a twoja dziewczyna jeśli jeszcze nie rodziła to ma normalnie i wszystko w porządku.

Gość Smutny Facet
Nie wiem czy mam za chudego dla kazdego rozmiar to indywidyalna sprawa dla objasnienia moge podac rozmiar bo przez to wszystko zmierzylem niedawno bo szukam odpowiedzi juz sam mysle ze mam za malego w dlugosci jest 18cm a w obodzie 14cm. moje doswiadczenia seksualne sa wystarczajace jak dla mnie mialem kilka kobiet i nie byly to tylko mlode dziewczyny ale tez dorosle kobiety juz doswiadczone i z zadna nie bylo takiego problemu.

Gość Smutny Facet
wiem ze powinna sprobowac chociaz pocwiczyc miesnie ale boje sie o tym powiedziec juz raz popelnilem blad i powiedzialem ze jest troche luzno to myslala ze ja zostawie i zlapala dola a ja nie chce jej ranic

Gość Smutny Facet
Czy moze tak byc jesli dziewczyna wczesnie rozpoczela zycie seksualne moze ma to cos do wieku w jakim zaczela wspolzyc?

Gość głupotki
Ależ wy jestescie głupi! urodziłam dwoje dzieci a mój partner mówi mi że nadal jestem ciasna, kiedyś mu nie wierzyłam , kupiłam wiekszego sztucznego penisa , myslałam że wpadnie tam jak do studni ale niestety było bardzo ciezko sie nim pieścić... porody ani przebieg kobiety jesli chodzi o ilosc partnerow nie ma nic do rzeczy. To po prostu budowa i tyle !

Gość Smutny Facet
Czyli wszystkiemu winna jest budowa ciala jest to mozliwe ale tez wiem jak jest z kobieta ktora miala mniejsza ilosc stosonkow a ktora miala wieksza i roznice sa

Gość facet to nie ma nic wspólnego
z przebiegiem :O Nie zastanawiaj się nad tym, ilu miała itd., bo ją tu obrażasz. To jakieś bzdurne mity, że kobiety, które ostro używały życia są "rozjechane". Szerokość pochwy jest cechą osobniczą i nie ma nic wspólnego z bujnością zycia seksualnego. Wiesz co myślę? Że ona wie, że jest luźna i poprzedni facet też jej to już sugerował. Bo skoro tak płaczliwie zareagowała na Twoją delikatną sugestię, to znaczy że jest uczulona na tym punkcie. Ja też parę razy byłam za luźna, ale w ogóle się tym nie przejęłam. Wiedziałam, że byłam strasznie mokra, a mężusiowi nie stał super na baczność i tak się złożyło :P Bywa. A jak ktoś tak reaguje, to znaczy, że już coś o tym chyba słyszał, że jest źle. Biedna. Współczuję i nie wiem, co poradzić. Jedynie te ćwiczenia chyba. My jesteśmy dobrani, ale mąż ma naprawdę dużego penisa (gruby). Sądzę, że dla kogoś innego byłabym może za luźna. A jak z Twoim penisem? Tak sobie odpowiedz. Może nie jesteś zbyt chojnie obdarzony (choć czytam, że uważasz inaczej, ale...)

Gość masz malego i tyle

Gość głupotki
Facet ... jak Ci ta laska nie pasuje to poszukaj innej, ja wiem , że seks to nie wszystko ale ale bez tego ani rusz, jeśli zabraknie w związku satysfakcji z seksu , to nic go nie uratuje. Albo skończy sie tym , że będziesz kochał żonę- jesli ona nia zostanie ,a na lewo będziesz stukał inne, ciaśniejsze babki.Wiem co mówie , bo troche przeżyłam.

Gość do Smutnego
Masz penisa w swietnych wymiarach a poprzez te glowkowanie i brak zadowolenia z Twoja kobieta wpadasz w kompleks malego penisa. Daj spokoj bo Ci sie to w psychoze zamieni. Dopasowanie w lozko to rowniez wazna czesc zwiazku a z tego co piszesz pozycie nie jest dla Ciebie satysfakcjonujace. Pogadaj z partnerka jak Ty to widzisz, ale delikatnie i znajdzcie pozycje , ktore Wam najbardziej beda pasowaly.

Gość Smutny Facet
tak łatwo powiedziec jak ci nie pasuje to poszukaj innej gdyby to bylo takie latwe to nie siedzial bym tutaj i nie pisal o tym a nie chce zostawiac osoby ktora kocham tylko z tego powodu ze mnie seks nie satysfakcjonuje ona mowi ze jest jej bardzo dobrze a wiec moze ze mna jest cos nie tak sam nie wiem. Bylo tak od pierwszego razu od tego czasu juz troche pozycji przerobilismy troche jest lepiej ale tylko troche oprucz jednej w ktorej jest jak powinno byc

Gość do Smutnego
Ale sam widzisz, ze pewnych rzeczy nie da sie zmienic, chyba, ze operacyjnie, w co wapie by sie na to zdecydowala. Predzej czy pozniej Twoja frustracja w tym temacie osiagnie apogeum i sam zwatpisz w sens tego zwiazku. Wybor nalezy do Ciebie : albo przystajesz na to jak jest, albo szukasz takiej, ktora bedzie Ci odpowiadac po kazdym wzgledem. Co by Cie doawartociowac to Ci napisze, ze bylam z kims kto mial praktycznie takie wymiary jak Ty i mimo, ze wczesniejszy partner mial wiekszego penisa , to ten ostatni odpowiadal mi najbardziej. Nawet nie byl tak bardzo doswiadczony jak ten z wiekszym , ale dawal mi boska rozkosz. Moze dlatego, ze Go cholernie kochalam tak to odbieralam, bo orgazm u kobiety to nie tylko cialo.

Gość facet to nie ma nic wspólnego
teraz doczytałam Twoje rozmiary. Jeśli nie ściemniasz, to to jest porządny, spory penis. Nie powinieneś mieć żadnych problemów. Dziewczyna rzeczywiście chyba jest spora ;)

Gość Smutny Facet
Po co mialbym sciemnac che sie dowiedziec czegos naprawde bo juz nie wiem co mam zrobic. Tak jest tam spora wchodzi cala reka a mam dosc spore dlonie

Gość ale wal

Gość Smutny Facet
Dzieki za slowa otuchy kiedys jej nie potrzebowalem przed nia mialem 4 partnerki z kazda bylo mi dobrze i zadna nie narzekala i ztego co wiem byly bardzo zadowolone

Gość do Smutnego
jak ja bylam jedna z nich, to fakt, bylo great :D Cala reka , upss, to szczerze nie dziwie sie, ze przy niej czujesz, ze masz za malego :(