Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Facet

Nieudany seks

Polecane posty

Gość facet to nie ma nic wspólnego
"Tak jest tam spora wchodzi cala reka a mam dosc spore dlonie" Yyyy...? ! :O Serio?! O kurczę. To naprawdę masz problem (a ja myślałam, że to ja nie jestem zbyt ciasna).

Gość Smutny Facet
Nie wiem czy bylas jedna z nich na szczescie jestesmy anonimowi. Tak cala reka kiedys podczas takich zabaw zapytalem sie czy nie boli wtedy powiedziala mi ze kiedys weszla duzo wieksza od mojej:(

Gość do Smutnego
jest jeszcze opcja seksu oralnego i hiszpanskiego ( jesli ma warunki). Probowaliscie? Moze podczas tego rodzaju zabaw bedziesz mial wiecej satysfakcji

Gość Smutny Facet
wiem ze jest jeszcze opcja taka ale oral jest bardzo zadko a analny odpada pytalem sie juz i nie chce wiec nie bede robil nic na sile

Gość do Smutnego
Sam nie widzisz lepszej opcji , wiec sie zastanow czy chcesz dalej ciagnac ten zwiazek. Jak widzisz uczucia czasem to za malo. ZXameczycie sie psychicznie oboje :( i nabawicie kompleksow. Ty juz chyba je zalapales mimo, ze nie masz do tego podstaw ze swoim sprzetem

Gość facet to nie ma nic wspólnego
Wiesz, to w sumie nie wiem, co powiedzieć. Dla większości par fisting jest w ogóle poza obszarem zainteresowań. Normalne kobiety nie są w stanie przyjąć męskiej ręki do środka bez bólu! A dla niej to normalna zabawa w łóżku. Szok. W każdym razie jedno już wiesz na pewno - nie szukaj winy w sobie, jesteś dobrze wyposażonym facetem, problem jest zdecydowanie po jej stronie. Tylko nie wiem, czy Cię to pocieszy. :O

Gość Smutny Facet
Wiem ze pochwa jest rozciagliwa ale to juz chyba jest duzo moim zdaniem. tak powiedzmy ze cala

Gość Smutny Facet
Nie powiedzialem ze jest to normalna zabawa w lozku ja zrobilem tak kilka razy

wiesz co??:) powaznie ma bardzo luzna ta pochwe fisting uprawie sie z lubrykantem i potrzeba nie raz sporo czasu zeby ta reke tam wpakowac w sumie bardziej jej wspolczuje, bo jaka ona ma przyjemnosc z seksu?

Gość Smutny Facet
Nie mysl ze ja sie tym nie przejmoje zalezy mi zeby byla zadowolona i stawiam ja na 1 miejscu jesli chodzi o seks moje potrzeby schodza na dalszy plan najpierw ona puzniej ja

Gość głupotki
coraz bardziej mi tu śmierdzi prowokacją hehe

hmm no dobrze ale co planujesz w zwiazku z zaistniala sytuacja?? bo w koncu frustracja siegnie zenitu:-O pokombinuj z pozycjami i powiedz jej zeby zaciskala te miesnie w trakcie stosunku

Gość taka jedna........
owszem są kobiety z luźnymi pochwami ale rzadko. zazwyczaj to po prostu facet jest dupa a nie kochanek. jak kobieta jest bardzo podniecona to zwiększa jej sie ukrwienie pochwy (analogia wzwodu) a mięśnie pochwy samoistnie napinają. każda kobieta która regularnie przeżywa porządny orgazm ma wyćwiczone mięśnie. sama przechodziłam problem za luźnej pochwy. problem skończył się wraz ze zmianą partnera (i nie chodzi o członka bo akurat na skromniej wyposażonego) na wprawniejszego w łóżkowych sprawach. radze wiec zabrać się porządnie za ars amandi, fundować kobiecie po 4 orgazmy dziennie, a jak nadal będzie problem to skonsultować się z seksuologiem :P

Gość Smutny Facet
Dla mnie nie jest to zadna prowokoacja od zawsze najpierw staralem sie aby kobieta byal zadowolona a dopiero puzniej ja. kocham ja i dla mnie jej uczucia sa bardzo wazne. nie wiem co zrobie moze zostawie to tak jak jest i bede z nia nadal choc nie wiem jak dlugo bo mam duzy poped. ale wiem tylko jedno ze bardzo mi zalezy i chce zebysmy byli razem

Gość Smutny Facet
Czyli Twoim zdaniem jestem d**a nie kochanek???

Gość Autorze Ty masz
rzeczywiscie 21 lat?

Gość Smutny Facet
Tak a czemu pytasz???

idz z nia razem do seksuologa albo zbierajcie na plastyke pochwy:)

Gość Smutny Facet
Nie zgodzi sie na seksuologa plastyka pochwy tez odpada a ja juz nie mam pomyslow jak polepszyc:(

piszesz to tylko od swojej strony ona nie ma z tym probemu? omawialiscie to razem?

Gość Smutny Facet
Mowilem o tym ale bardzo delikatnie mowila ze jest jej dobrze i seks jest dla nie satysfakcjonujacy i nie chce nic zmieniac co prawda nie przezywa orgazmow waginalnych tylko lechtaczkowe ale ja twierdzi nigdy takowych nie miala

Gość Smutny Facet
Nie w kazdej np od tylu jest lepiej i gdy lezy na brzuchu i ma scisnieta pupe

Gość Smutny Facet
I ta na lezaco od tylu jest jedyna ktora daje mi satysfakcje

hmm a te od przodu juz Ci nie leza? ja bym Ci moze mogla pomoc, bo znam kogos kto sie na tym zna ale na forum to wiesz....

Gość Smutny Facet
No nie leza i nie lezaly od poczatku bo od zawsze tak bylo. no na forum to troche lipa ale to jest jakis lekarz?

znam samego experta i najwiekszego znawce w tych sprawach moge go zapytac, zreszta mam jego ksiazke meila mi podaj bo ja na forum nie bede o tym pisac

Gość Smutny Facet
reven198@wp.pl