Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

znów walentynki

Polecane posty

No tak jeszcze tego brakowało abym swoje fotki nago tu dawał musiał bym być nie teges :P

Gość ja poprosze o zdjecie
na tym linku z ktorej strony to TY?? powiedz, zes zdjecie robil :D

TT a juz myslalam, ze Ty to ten pierwszy z prawej - wyglada na uczestnika kafeterii :D 🖐️ to jakis zjazd komputerowcow czy co? :P

TT to gdzie w koncu stoisz? w srodku, z prawej czy za aparatem. bo nie wiem ktorym sie mam podniecic. ten bialy golfik bardzo seksowny :P ;)

Panowie przy okazji wygladaja jakby byli w ruchu. tzn ten z lewej to taka ostoja i wieje wiatr z prawej stroy i reszte panow spycha w strone tego mlodego 🖐️ ;) co nie dziwota, ale jakie ruchliwe zdjecie to tworzy. ;)

2-gi z prawej??? no TT - brawo! najseksowniejszy Pan na fotce :D

nie masz sie czego wstydzic. przystojny Pan z Ciebie (chociaz przy takim tle kazdy wysszedlby przytojnie) ;) żartuję. bardzo fajny chlopak i mam nadzieje, ze znajdziesz w koncu swoją lowe na wieki wiekow ;) tym samym ja udaje sie do lozka, rano trzeba wstac do roboty a za brzydka jestem by dorwac bogatego meza 🖐️ dobranoc wszystkim i zycze milej nocnej rozmowy z TT ;):) 🖐️

Energiczna nie ma co się bać nie będzie żałować jeszcze Ci podziękuje ;)

a tam zdenerwowałem się nie będę nic szukał dla niego a co ja ciotka swatka niech sobie sam radzi jak nie będzie potrafił to jego problem ;)

Gość lulaaa
I masz może racje, bo potem może mieć pretensje, że dziewczyna nie taka jak trzeba :)

lula masz racje :D jak sobie nie potrafi poradzić to będzie sam sobie siedział w pokoju ;)

Gość lulaaa
Jak nie potrafi rozmawiać z kobietami i trafi na taką, która przykładowo będzie niesmiała to się będę oboje męczyli tylko... a tak to się może wybrać na spacer po rynku... albo zostanie w pokoju :P