Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

znów walentynki

Polecane posty

Gość ppkoje oczywiscie
gdzie??:D mnie cos ominelo :P

No i co w koncu z tym wypadem zbieracie sie jakos jak przyslowiowe sojki:p "wkurzona" masz w pelni racje, mezowie w wiekszosci to dzieciaki ech:p "A......" TT ma duzo czaru ktory dziala jak lep na muszki przy tym mily i delikatny , jak dotad Stad harem sie zapelnia:p TT hej back to you:) TT ty wyjsc za ... nie mozesz , co najwyzej sie ozenic:p

Gość A............
wkurzona ......ufff ;) Abigel uwazaj bo cukier to podobno biala smierc :D

Spoko, od dawna nie uzywam,cukru slodka jestem z natury :p

ppkoje oczywiscie było się nie szwendać tylko obserwować co się na forum dzieje ;)

Gość A............
Abigel to ide, bo nie lubie byc ulepiona :) TT czesc czarodzieju :D

Hm.................. jesles sliczny ale musialbys zasluzyc :p "przegralam zycie" swiete slowa = fotke widzialysmy i murem stoimy tu wspierajac siebie i TT w tych igraszkach slownych :p A swoja droga mam straszna ochote pojsc do jacuzzi rany alez to lubie :)

A.... nie uciekaj, wystarczy uwazac i .... napewno sie nie przylepisz:p

Gość ppkoje oczywiscie
a ja tez chce zobaczyc jakeks zdjecie:P pozwolcie mi:D

A przy okazji skoro o Walentynkach mowa, jaki e macie w tym roku gifty dla swoich walentynek? :p

Gość A............
Abigel niezalenie od plci "przeciwnika" nie ma ochoty sie przylepiac...odpoczac trzeba ;) TT przed Toba czarowniku do zwierzatek, ide na spacer :P

Ja mam bukiet róż i wypad do kina oraz zaproszenie na bal :) ale to nie jest moja walentynka :P

Gość ppkoje oczywiscie
ja nie jestem zadowolona ze swojego prezentu dla ukochanego:( nie jestem pomyslowa:( ehh:(

"A......." moze jednak wrocisz ,po spacerze do nas? :p a tu nie musisz sie przylepiac, lepic tylko byc i tryskac humorem :) No i masz ci los TT zostales czarownikiem albo czarusiem , tyle ze te zwierzatka to ...gdzie widzialas "A.....":p TT jacuzzi dobra rzecz, wskakuj zamykaj oczeta i start to dream about lovely sweet lady next to you :p A gdzie reszta ? wkurzona ? przegralam zycie ? hm :)

Gość ppkoje oczywiscie
zobaczyc zawsze mozna :P przeciez to nic takiego:P

kurcze zebys byla blizej sama bym do ciebie dolaczyla na to winko:) pytalam was o te gifty bo... rok w rok to samo , chce orginalnie a czuje ze tracam stereotypem przeciez wiecznie nie bede z ta durna kokarda na .... siedziec i czekac az rozpakuje :p bez wzgledu jak bardzo mu sie to podoba A swoja droga to taki bal o jakim cos przebaknal TT to byloby dobre rozwiazanie :)

no na Walentynki dla swojego/swojej wybranki cos malego, albo milego, albo duzego w zaleznosci o d pomyslu checi i mozliwosci :p

TT nie badz taki cwany, zaczales temacik a teraz boczkiem boczkiem zes sie zmyl albo przycupnal w kaciku :p staraj sie albo ...kombinuj dalej:p No chyba zes z sil opadl lub wpadl do jacuzzi i robisz co ci zaproponowalam :)

Gość ja poprosze o zdjecie
to sie zastanowie ;) wins.24@o2.pl