Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalek

cebulki włosów...

Polecane posty

Gość natalek

proszę dziewczyny pomózcie mi...mianowicie chodzi mi o to czy gdy włos wyapadnie z cebulką to odrosnie?zaczynam tracic nadzieje:(

Gość lusesita....
no tak nowy na to miejsce rosnie

Gość Nie odrosnie
Tez mam ten problem. Pomaga mi odzywka Wax - dzieki niej, szamponowi pokrzywowemu i z czarnej rzepy i wcieraniu wywaru z ostrozenia nie jestem lysa. Ale do wlosow gaszczu mi duuuuuzo brakuje.Nie widac by odrastaly. Ale chociaz nie wypadaja

Gość natalek
ja nie jestem pewna czy to odrastające włosy czy stare się połamały i tyle:(..

Gość natalek
ktoś ma podobne doświadczenia?

ja mam podobne doświadczenia;) ale jestem juz po okersie wypadania i teraz mam mnóstwo nowych włosów :) a wiec tak: - używałam szamponu vichy do włosów wypadajacych - zaczełam szczotkowac włosy szczotką z naturalnego włosia - zaczełam robić maseczki z olejku rycynowego, argonowego i kokosowego - zaczełam używać amle teraz odstawiłam szampon vichy i używam z apteczki babuni joanny do włosów przetłuszczajacych sie :)

Gość temacikoowa
Hah.. a ja wyrywam, żeby mieć mniej i modle się, żeby odrastanie ich trwało jak najdłużej :( Wax jest dobry na włosy? Nawilża je? Odbudowuje? Są po nim gładziutkie i proste?

Gość nie dzialla
ja tez uzywam "z apteczki babuni" ale do wlosow wypadajacych ze skrzypem i rozmarynem i odzywke z tej samej serii. dodatkowo lykam capivit piekne wlosy i tez mam takie "kikutki" wlosow i mysle ze to nowe wlosy, bo wypadaja mi mniej, lamac tez sie chyba nie lamia tak jak przed kuracja:) i tez mysle nad szczotka z wlosia:) warto?

oj warto szczutkować;) tylko że moze prowadzić do przetłuszczenia włosów ;) a tam pozatym to polecem belissse zamiast capivitu bo jest tańsza i ma wiecej witamin :)

Gość natalek
a wiecie jak się robi maseczkę z olejku rycynowego?to się wciera w skórę czy na włosy?dzięki za pocieszenie:)juz mi lepiej troszkę.

ja własnie swoją zmyłam :D... po prostu wmasowałam olejek w skóre głowy i w włosy i tak trzymam cały dzień... niektórzy dodają żółtko i trzymają 20 minut ale to mnie wkurza bo wtedy maska sie krószy ;/ stosuje maseczke od roku co dwa tygodnie :) włosy po niej przyspieszyły i rosnac 4 cm na miesiac :D:D

Gość natalek
o łaa:D to naprawde dużo:) wczoraj sobie trochę powcierałam tego olejku ale wyleciało mi jeszcze więcej:( boję się myć włosów już..mam wrażenie ze ten olejek je obciążył jeszcze..

nic sie nie bój ;) olejek napewno nie obciązy... chore włosy i tak wylecą a na ich miesce urosną silne zdrowe, których nawet nie bedziesz umiała sama wyrwać ;P

Gość natalek
dzięki:) nigdy więcej odchudzania...:)

Gość nie dzialla
krytyczne oko-> moze ma wiecej witamin ale capivit ma w wiekszych dawkach i ich dzialanie jest skierowane na wlosy konkretnie.