Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patty diphusa

próba włamania na allegro

Polecane posty

wchodzę przed chwilą na swoje konto na allegro, a tam zonk: na górze komunikat, że ktoś 2 razy próbował się dostać na konto- obie próby nieudane :o mam adres ip tej osoby, mogę coś z tym zrobić? oczywiście już zmieniłam hasło do konta, ale i tak boję się,że ktoś może zrobić zakupy :(

Gość Zawstydzone Maczu-Pichu
Po piersze: skoro to tylko 2 logowania to skąd pewnośc ze to "próba włamania"? Może ktos ma nick różniący sie jedna literka i to zwykła pomyłka? Po drugie: po co zmieniałas hasło jesli to okazało sie na tyle mocne, że nikt go nie zgadł?

po pierwsze- mam taki nick, że raczej mało prawdopodobne, by ktoś miał podobny. po drugie- bo spanikowałam,że następnym razem może się tej osobie udać (wymagało ono zastanowienia), bo hasło jako takie do mocnych nie należało :(

Gość Zawstydzone Maczu-Pichu
mnie sie wydaje, że gdyby ktos naprawde chcial Ci sie włamać to nie poprzestałby na 2 probach wprowadzenia hasła

to mógł być mój były facet :o nie jesteśmy razem 5 lat, ale jeszcze niedawno temu wysyłał maile z mojego adresu (po tym zmieniłam wszędzie hasła), więc to mógł być on... facet miał najebane w głowie...