Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaurrroczonaaaa

Tak mi zleeeeeeeeeeee

Polecane posty

Gość zaaaurrroczonaaaa

zauroczylam sie facetem tak strasznie a on po super poczatkach nagle zainteresowal sie inna-tak mi smutno,brakuje mi tych pozytywnych emocji i czuje sie taka nieatrakcyjna, nijaka strasznie mi smutnoooooo musze go jakos wyrzucic z glowy...tylko jak

Gość troszku lipa
ja nie moge sobie takiej jednej od dwóch lat wybić z głowy

Gość zło to strach
dajcie spokój z tymi facetami:-O Jkaby tylko koło nich się świat kręcił i tylko oni byli sensem naszego istnienia:-O Nie ten, to inny. Poczytaj książkę, idź ze koleżankami do kina, wybierz się do teatru, poświęć czas na swoje hobby. Faceci, to tylko zmartwienia;)

Gość Smutny Facet
Na szczescie to tylko zauroczenie a nie milosc

Gość troszku lipa
i nie dość że mi przykro bo mnie nie chciała to jeszcze z każdym dniem tęsknię coraz bardziej. Zamiast lepiej to coraz gorzej ze mną

Gość troszku lipa
zło to strach dajcie spokój z tymi facetami A facet to nie morze być w takiej samej sytuacji? Ja jestem facetem i mam podobną akcję co autorka

Gość zaaaurrroczonaaaa
najgorsze ze po dluzszym czasie bycia sama pozwolilam sobie wreszcie na cos z facetem a tu taka akcja...cholera nie powinnam mu sie zblizac do siebie emocjonalnie-teraz musze codzien ogladac jak obskakuje inna...ciezko

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
troszku lipa.. dokładnie moja historia zaczela sie dwa lata temu ;( moze to Ty jestes tym kimś na kim mi tak bardzo zależy ;( CZY TA DZIEWCZYNA MIALA NIETYPOWE IMIE?:)