Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natuśś

Dlaczego facet nie pisze kiedy wychodzi z czata??

Polecane posty

Gość natuśś
Ja mam 22 lata. Nie nie, on nie jest ateistą, jeszcze kim innym. Może znajdę nazwe jego poglądu to Ci powiem. A Eugen jest ze Stuttgartu. Nie wiem, może Niemcy mają bzika na punkcie Meksyku;p tak samo jak na Majorce

Gość ciekaweeeeeeeeee
możliwe juz zaczelam Arnego podejrzewać o rozdwojenie jaźni :D

Gość natuśś
Hehe:P Wiesz, na świecie jest dużo podobnych typów;)

Gość ciekaweeeeeeeeee
nie sadzilam ze znajdzie sie jesszcze ktos takkk podobny i zarazem dziwny jak moj arne hehe a to ci niespodzianka ;)

Gość natuśś
Ooo wreszcie znalazłam to słowo;P Agnostyk. Tak, Eugen jest agnostykiem. Szukałam bo nie mogłabym potem zasnąć;) hihi

Gość natuśś
A masz tak w ogóle chłopaka w realu? Ja osobiście wciąż poszukuję swojej prawdziwej miłości, mam nadzieję że ją w końcu znajdę bo tak szaro bez niej:( Jestem raczej nieśmiała, a chłopcy też się jakoś nie "palą" do akcji. Zauważyłam, że wiele chłopaków się na mnie patrzy, ale nic więcej. Czasem aż się czuję jakbym była brudna, albo dziwnie ubrana;P Jestem ciekawa co o mnie sądzą

Gość ciekaweeeeee
no wlasnie nie mam chlopaka w realu . Arnego poznalam ponad 1,5 roku temu na myspece zaraz jak sie tam zalogowalam , on mnie znalazl i tak przylgnal . Tak troche szaro bez tej milosci jednak mi narazie na reke to. Nie chce sie teraz w jakis zwiazek angazowac nie wiem nie czuje zebym byla gotowa. Faktyczie faceci tez sie ogladaja probuja zagadac ale jak kazdego traktuje jak kolege. Nie wiem jak spedze te walentynki pewnie bede zamulac przed tv albo ksiazka.

Gość natuśś
Hah, o walentynkach nawet nie wspomnę...ja się już umówiłam z koleżanką też singelką, na wspólne oglądanie tv i opychanie sie ciasteczkami;p także zapowiada sie bardzo inspirujący dzień. Właśnie najgorzej jest znosić walentynki, kiedy wokół tyle serduszek i zakochanych par. Jak sobie pomyślę, że niektórzy chłopcy zaproszą swoje dziewczyny np. do kina to mnie serce ściska...