Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola z mieszkaniem

Chce wynajac mieszkanie. Jestem przerazona!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Jola z mieszkaniem

Nie dosc, ze prawo bardziej chroni wynajmujacych niz wlascicieli, to jeszcze czynsze sa bardzo niskie. Za 3 pokojowe mieszkanie w nowym budownictwie w Poznaniu powinnam otrzymywac przynajmniej 3 tys, a jezeli dostane 2 tys to bedzie cud

Gość zizuze1986
chyba sie z chujem na leb zamienilas! jestes jedna z tych, co zdzieraja kase za glupi wynajem jakiejs budy! jak codziennie widze te goloszenia i kawalerki za 1500 to smiac mi sie chce! ppytam sie k...a za co??? za co mam palcic wam tyle kasy? a rwacajc do ciebie, to moj narzeczony placi za 3 pokoje 1700 zl z czynszem, na piatkowie, wiec przemysl jakie glupoty piszesz....

Gość ciemno wszedzie...
3 tys?? ty sie puknij lepiej 🖐️

Gość ja tam wolne mieszkanie
sprzedałam i się nie męczę z takimi gołodupcami jak zizuze. toto może ci czynszu nie płacić i nie pozbędziesz się za cholerę. przepisy są bezsensowne. szkoda nerwów.

Gość ciemno wszedzie...
skoro tak to wynajme od kogos, nie bede placic czynszu a forse przeznacz na wlasne, da sie tak ? :P

Gość szu he
po jakiego chuja ludzie wynajmują mieszkanie i płacą 2 tys ? przecież lepiej wziąć kredyt ,kupić swoje i płacić ratę bezsens pakować kurwa jakieś cipie tyle forsy za frajer

Gość trzym pyyyysk
co sie tak ciskacie zawistne biedaki ?! :o

Gość frufru
szu he - po jakiego ch*ja ludzie wynajmują mieszkanie i płacą 2 tys ? przecież lepiej wziąć kredyt ,kupić swoje i płacić ratę no nie sposób sie z Tobą nie zgodzić...

Gość klamereczka
Nikt przy zdrowych zmyslach nie wynajmie mieszkania za 2tys, chyba ze jakies bogaty biznesmen dla ktorego 2tys to jak dla innego 200zl:D

Gość trzym pyyysk
moze to apartament jakis :classic_cool: