Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonfudowany andrzej

makijaz mojej kobiety

Polecane posty

Gość skonfudowany andrzej

Witam mam pewien problem. otoz osobiscie wole kiedy kobieta jest naturalna, bez makijazu, jednak nie przeszkadza mi makijaz "lekki" Moja Najwspanialsza Kobieta jednak czasem lubi mocniejszy makijaz tj mocno podkreslone oczy, ostatnio eksperymentuje z czerwona pomadka. I teraz pytanie, jak sadzicie czy powinienem miec duzy wplyw na to jak sie maluje, czy tez zostawic jej wolna reke, dodam tylko, ze swoj makijaz czesto konsultuje z kolezankami, a one czasem maja dosyc dziwne pomysly. Kiedy probuje jej przemowic do rozsadku, odpowiada, ze jest jej sie taki podoba i ze to jest jej sprawa. Co sadzicie o tej sytuacji?

daj jej spokój-nie wtrącaj się w to jak się maluję bo to wkurza kobiety:P wy i tak nie macie pojęcia o make-upie

teraz mocno podkreslone usta np. matową czerwienią są super modne :) jeśli tak bardzo ci przeszkadza powiedz jej, ze wolisz ją w tamtym mejkapie. albo jak któregoś dnia nie pomaluje się mocno, powiedz, ze taką ją lubisz najbardziej i taka najpiękniejsza. za nic nie komentuj, ze wygląda brzydko.

Gość dżagasi
mów jej, że ślicznie wygląda tylko wtedy gdy ma naturalny makijaż albo żadnego. podświadomie ją nakierujesz i zacznie się malować tak, żeby Ci się podobac :)