Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jebanylos

co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość jebanylos

zakochałam sie nieszczesliwie bez wzajemnosci, nie wiem po co, rozsadek mowi zebym dala sobie spokoj i nie myslala o nim, tak zrobie ale boli to bo ja o nim mysle.....smutno mi plakac sie chce, czuje sie taka beznadzijna........ poznalismy sie przez forum, oboje jetesmy chorzy, on ma depresja ja cos w rodzaju schizofrenii, mieszka daleko ode mnie, jgo sytuacja wyglada tak ze nie pracuje nie uczy sie, ma wszzytko gdzies i popija alkohol w barach, podobno wszytko ma gdzies (ze mna penwie na czele), spotkalismy sie raz przez pare dni spedzilimsy je cale razem, ale spotkanie klapa ,byłam wowczas jakas taka niedovczlapana, idiiotka, choc mowił ze jestem ok i jak pojechal tez tak mowil, jak dam mu znac on do mnie zadzwnoni ma darmowe do mnie, a sam zadzwoni czasem po 3 a nawet wiecej dniach. boli mnie to wiem ze musze o nim zapomiec, wczoraj wyslalam mu dwa smsy ze chce zerwac kontakt on napisal ok, potem naspialam ze zaszumialo mi od niego ale przejdzien mi niebawem, dzis zadzwonił o co chidzi, ale ze ja byłam senna powiedzalam ze musze pospac jeszcze i sie wyłaczyłma , potem caly dzien juz sie nie odzywa, ehhhhh ciezko mi z tym .......

Gość pppppppp
a kurwa pojde na psychoterapie to baba mi powie co i jak, profesjonalista oid tego w koncu jest zeby nie tylko postawic mi co i jak ale tez doradzic co sadzi o tym bo ja jesetm chora al;e chora tez na jego punkcie

Gość adelajda wojla
a jest tu taka jebnieta jak pisze to niewiadomo o co chodzi, jakis język meliniarski

Gość pppppppp
no to jest moj pierszy chyba post na tym forum wiec raczej nie tyczy sie mnie........i pisze ze mam schizofrenie wiem ze mam problemy ale nie az takie straszne zeby mnie nie zrozumiec!! to ty chyba masz jezyk meliniarski

Gość pppppppp
up czy tu siedza same złoscliscy czy rzeczywiscie nie da sie tego zrozumiec? ;p