Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradżcie mi coś

jak jej to powiedzieć?

Polecane posty

Gość poradżcie mi coś

Byłem kiedys z pewna dziewczyną. Było nam dobrze i bardzo się kochaliśmy ale jakieś 8 lat temu los nas rozdzielił. Przez ten czas miałem jeszcze trzy dziewczyny. Z ostatnia trzecia jestem od 2.5 roku i tworzymy szczęśliwą parę. Nie mam nic do zarzucenia mojej obecnej dziewczynie - poprostu chodzący ideał. Niestety w zeszłym tygodniu po ośmiu latach powróciła moja pierwsza miłość. Jak ja zobaczyłem wszystko we mnie odżyło. Widzieliśmy sie juz 3 razy i z tego co widze ona tez nadal mnie kocha. Za chwilkę walentynki i nie chce zostawiać dziewczyny właśnie teraz ale czy powinienem ja oszukiwać? Nie zasłużyła przecież na to. Co zrobić żeby rozwiązać sprawę honorowo?

Gość poradżcie mi coś
No widzisz teraz jest tak, że ciałem przy jednej a duchem przy drugiej. Chciałbym żeby wszyscy byli szczęśliwi ale tak sie niestety nie da

Gość KAASIA_22
ale lipa.. na miejscu tej dziewczyny co jestes teraz z nia obecnie bym sie w k u r w i ł a !!!!!

Gość poradżcie mi coś
Nawet nie mam sie do czego przyczepic żeby zapozorować rozstanie bo jest poprostu cudowna. Nie chce żeby było jej przykro bo na to nie zasłużyła. Jak zobaczyłem tamtą to nie wiedziałem co się ze mna dzieje - w głowie zawirowało, nogi z waty, serce jak młot waliło. Nic przez te 8 lat moja miłośc nie osłabła.

Gość KAASIA_22
powiem Ci jedno... nie ma co oszukiwać tej dziewczyny co jesteś z nią obecnie ale 2,5 roku to nie jest tydzień, czy miesiąc... nie no po porostu współczuje jej :(:( a czemu rozstałeś się z tą 8 lat temu?rzuciła cie dla innego? czy po prostu wam sie nie układało ??

Gość powaLONY jestes
jak nie oslabla to po co sie wiazales z inna? na co jej robiles nadzieje? pewnie chuj cie swedzial wszyscy jestescie tacy sami popaprance

Gość jak tak bedziesz stał dłuzej
w rozkroku, to ci w końcu coś jaja upierdoli :P Twoje życie to i twoje decyzje :classic_cool:

Gość powaLONY jestes
ile ty masz lat?

Współczuję z całego serca obecnej dziewczynie.. Jest cudowna,ale nie chcesz z NIą być.. Jest Ideałem,ale nie chcesz z Nią być.. To trochę jakbyś był hipokrytą :-) Nie lepiej się najpierw przekonać czy to co czujesz do byłej dziewczyny to MIŁOŚĆ,a moze tylko odżyła tęsknota i namiętność-pożądanie..a chyba nie to jest najwazniejsze..Przez 8 lat ludzie się zmieniają..Nie zaprzepaść swojej szansy na szczęście,mówię o obecnej dziewczynie,bo drugiej takiej nie znajdziesz !!

Gość KAASIA_22
no właśnie ile masz lat chyba 14?

Gość poradżcie mi coś
wtedy mieliśmy po 17 lat a jej ojciec pojechał na placówke za granice zabierając całą rodzinę ze sobą. Skąd mogłem wiedzieć że ją jeszcze kiedykolwiek zobaczę? Przecież nie zaplanowałem tego

Gość zielona herbataa
myslisz chlopie ze jak jej powiesz po walentynkach to mniej to przezyje? nie sadze. nie zwlekaj bo bedziesz to ciagna i ciagnal a przy tym ja oszukiwal spotykajac sie z inna

Gość KAASIA_22
ale jesteś świnia... mam nadzieję że jak zostawisz obecną dziewczynę to tamta cię wkońcu rzuci bo ludzie się zmieniają i wtedy zostaniesz sam jak Palec :/ !!!! wszyscy jesteście tacy sami ............................ p o j e b a n i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość powaLONY jestes
wtwdy 17 a to bylo 8 lat czyli teraz masz 25?:O zal mi ciebie a najbardziej tej biednej dziewczyny ktorej narobiles nadzieje...ale tak wy wszyscy myslicie chujem tylko ....wiesz co zostaw ja bo nie zasluguje na taka ciape jak TY znajdzie lepszego a tamta niech cie w dupe kopnie i zostaniesz sam to moze zmadrzejesz!

Gość takie jest zycie cóz
ale po co masz mowic, poki napewno nie wisz,mze z tamta dziewczyna cos wyjdzie? Zawsze zdarzysz powiedzic

Gość ALE DEKIEL
NIGDY TEGO NIE ZROZUMIESZ BO JESTES NA TO ZA GŁUPI, MYŚLISZ HUJEM I TAKA JEST PRAWDA... do cipy ci sie chciało i juz

Gość powaLONY jestes
na miejscu tej dziewczyny porzadnie bym cie walnela z liscia i w jaja z buta:P ale nie martw sie takich jak TY jest wiecej na tym swiecie nie ty pierwszy poza tym dziwne zobaczyles laske 3 razy po 8 latach nie znaszjej a juz cie do niej ciagnie? chuj cie swedzi!:p tyle ci powiem faceci..zobacza ladna dupe i jzu leca zostawiaajc wartosciowa dziewczyne!

Gość klamereczka
Powiedz dziewczynie prawde, bo skoro ona jesy taka cudowna, to nie zasluguje na zycie w klamstwie. Daj jej szanse na ulozenie sobie zycia....

Gość ja nieeee wiem
ale pojebany koles bez kitu, idz sie leczyc miłość.. phii ty wiesz w ogole co to znaczy ??

Gość mmoooli
nie spodziewaj sie po kafe czegos nadzwyczaj konstruktywnego... Rozumiem, że serduszko szybciej Ci zabiło, podczas gdy nie byliscie razem to zrozumiale, ze kogos sobie znalazłeś. Dobrze wiesz, ze jestes w trudnej sytuacji... Jedyne co moge Ci poradzic to daj sobie troche czasu, jesli masz mozliwosc odseparuj sie na 2,3 dni. Przemysl sobie wszysko w spokoju, zastanów się czy warto włazić do tej samej rzeki - podobno nie? . Aktualna dziewczyne tak czy siak pewnie zranisz . A co lepsze ? Jeżeli podejmiesz decyzje ze chcesz wrocic do tej z dawnych lat ... pametaj prawda jes najwazniejsza, nie mozesz sie przyczepic do aktualnej kobiet, nie ma w tym jej winy, honorowo wez wszystko na siebie, przepros i dzielnie znies gdy zmiesza Cie z błotem. Pozdrawiam

Gość powaLONY jestes
chuj mu staje na widok ladnej laski a nie milosc! nie wiesz chlopczyku co to milosc mylisz ja z pozadaniem! wiesz co najlepeij by bylo gdyby ona cie kopnela w dupe i to porzadnie:P

Gość powaLONY jestes
i z tego co widze ona tez nadal mnie kocha po czym to widzisz? powiedziala ci? a w ogole gdzie autor topiku? uciekl:P

Gość primadonna
buhahaha dobre to tyżej ,,powalony jesteś,, zgadzam sie z wypowiedzią wyżej . chujem myslisz i tyle, ruchac ci sie zachciało . wez w ogole skończ nie zasługujesz na żadną dziewczyne. pojebany jesteś:/ nie nawidzę takich skurwysynów !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poradżcie mi coś
jak jej nie znam? od 6 roku życia ją znam a od 15 byliśmy razem. Poprostu nigdy nie sadziłem że ja jeszcze zobacze. Już prawie o niej nie pamietałem ale wróciła do Polski i od nowa się zaczęło w głowie. No może jeszcze napiszcie że to moja wina że poczułem od nowa coś do dziewczyny z którą tak naprawde się nie rozstałem ani nawet ani razu się nie pokłóciłem. Tez jestem w tym wszystkim pokrzywdzony bo bardzo się angażowałem w obecny związek. Nie wiem na ile to jest chwilowe zauroczenie byłą dziewczyna ale fakt jest faktem że cały czas o niej myśle a w nocy mi sie śni. No kurwa serce nie sługa nic na to nie poradze i nie piszcie bzdur że mnie swedzi bo to jest dopiero żałosne

Gość zielona herbataa
ktos Ci chlopie zamiast mozgu chuja wszczepil. na Ciebie nie ma lekarstwa coz takie downy sie niestety rodza:P

Gość KAASIA_22
ty sam jesteś załosny

Gość klamereczka
Nie przesadzajcie. Chujem by byl wtedy gdyby postanowil zostac z dziewczyna i ja zdradzac. Przynajmniej jest uczciwy...

Gość KAASIA_22
spierdoliłes dziewczynie walentynki głupi nakurwiaczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! współczuje jej .. z czałego serca ale gorzej żal mi jest Ciebie!!!

Gość ehhhhhhhhh
ej przestańcie zjeżdżać kolesia. :| dylemat ma i tyle.. ciekawe czy jakby w waszym życiu pojawiła się nagle jakas stara nie spełniona miłość co byście zrobiły.. koleś ma dylemat a wy go zjeżdżacie.. skąd wiecie jaki jest naprawde? ja bym ci radziła mocno sie nad tym zastanowić.. bo jak ta była okaze sie po tych 8 latach inna to obecna juz raczej nie wroci.. ;] ale powodzenia, życze podjęcia dobrej decyzji!