Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradżcie mi coś

jak jej to powiedzieć?

Polecane posty

Gość powaLONY jestes
Tez jestem w tym wszystkim pokrzywdzony bo bardzo się angażowałem w obecny związek. Nie wiem na ile to jest chwilowe zauroczenie byłą ty jestes chory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to w koncu milosc czy zauroczenie sam widze nie wiesz sni ci sie wow to juz z pewnscia jest milosc:P kochales ja biedaku tyle lat i nie utrzymywales kontaktu dziwne bo znam wiele par co sa w zwiazku na odleglosc...

Gość powaLONY jestes
uczciwy????????? angazujac sie w zwiazek z dziewczyna podcza sgdy kocha inna? to jest kurwa uczciwosc??? o ile kocha bo on sam nie wie co czuje:O

Gość poradżcie mi coś
przez te 2,5 roku ani razu nie pomyslałem o innej kobiecie. Ale niec nie poradzę na to że spotkałem na ulicy tamtą. Nie mieszkam w Warszawie tylko na jej przedmieściach. Nie ma opcji żeby się na ulicy nie minąć. Jeden park, jeden kościół i trzy puby. Ciężko tu o separacje i anonimowość. Zawsze będę ja spotykał

Gość powaLONY jestes
co mnie obchodzi czy myslales o innej po co sie z nia wizales robiles nadzieje? wy kurwa wszyscy cierpicie na zanik rozumu i ruchoniedosyt:P Ty serio masz 25lat? :O

Gość powaLONY jestes
czasmi tzreba pomyslec o tej drugiej osobie o jej uczuciach ale wy tylko o dupie myslicie i to swojej:P:O

Gość ssddd
Ale dlaczego chcesz tak pochopnie podjąć decyzję o rozstaniu? Możliwe, że idealizujesz swoją byłą, podoba Ci się i myślisz, że będzie tak jak kiedyś. Ale ludzie się zmieniają, nie wiesz jakim ona jest w tej chwili człowiekim. Szczególnie długi pobyt za granicą potrafi zmienić światopogląd itd A poza tym skąd wiesz czy ona jest Tobą równie zainteresowana, jak Ty nią? Moim zdaniem kieruje Tobą głównie ciekawość. Bo zawsze tak jest, że niespełniona miłość budzi ciekawość i myśli w stylu: a co by było gdyby. Wedługo mnie powinieneś dać sobie czas na przemyślenia, jeśli trzeba to spotkać się z tamtą, poznać ją od nowa, bo zapewne jest już innym człowiekiem. A nie wiadomo czy taka nowa wersja będzie Ci odpowiadać...

Gość miskaaaaaaaaaaaaaa
wiesz jak z toba bedzie? zostawisz ta obecna z ktora jestes 2,5 roku i zaczniech chodzic z tamta idealna. jednak okaze sie, ze nie jest idealna... i dojdziesaz do wniosku ze wolales tamta ale juz bedzie za pozno zeby cos zmienic... z obecna jestes juz dlugo i nudzic ci sie zaczelo wiec szukasz odmiany ot co. ale decyzja nalezy do ciebie... na pewno powiedz swojej jak najszybciej, najlepiej jeszcze dzis

Gość sandraczekolada44
hmmm.... tak sobie czytam i czytam i bardzo wiele mi to przypomina :D kiedys w szkole poznalam fajnego chlopaka swietne tematy do rozmow wspolne zarty itp. najbardziej podobalo mi sie jednak sposob w jaki mowil o swojej dziewczynie z ktora poznal sie w jedne wakacje niestety dzielily ich kilometry cos ok. 400 byli ze soba ok 2 lat napomkne ze ja w tym czasie tez mialam faceta. spotykalismy sie codziennie w szkole i okazywalo sie ze mamy naprawde sporo wspolnych temato , moglismy gadac dniami i nocami :D dla mnie byl jak przyjaciel... ale los chcial inaczej zeszlismy sie bylismy szcesliwi bylo nam cudownie on spotkam swoja byla wyidealizowana dziewczyne < niespelniona milosci> jakies 2 lata od tego czasu jak my juz ze soba bylismy i okazalo sie ze jest to zupelnie inna osoba! przezyl szok oczywiscie jej opowiadal o mnie wiec moze ona byla poprostu zazdrosna w kazdym razie chlopak ten postawil wszystko na nasz zwiazek !!! za co mu dziekuje bo dzis jest moim mezem!!! jestesmy ze soba juz 7 lat :D jestem szcesliwa :)

na twoim miejscu zostałaa bym z tą co jesteś teraz, wiesz jak ci z nią jest wiesz o niej juz prawie wszystko. Jesteście szczęśliwi czego chcić więcej??? nie zostawiaj jej dla miłości z przed lat nie warto!!! miałam taki sam przypadek tylko że z facetami i wolałam zostać przy tym co byłam stwierdziłam że naprawde nie warto rzucać faceta na którym mi zależy i z którym jestem szczęśliwa. a ty jesteś z kobieta z która jesteś szczęśliwy i do której nie masz nic do zarzucenia. ona cie kocha i nie rób jej krzywdy! takiego związku jak twój nie jedna osoba by zazdrościła nie rób z siebie wariata i nie zostawiaj jej. radze ci dobrze ale zrobisz jak chcesz tylko twoje postanowienie nie ma przyszłości. o starej miłości nic nie wiesz tylko kilka razy ja widziałeś nie wiesz jaka jest naprawde może robi cie w bambuko i ma kogos a ty jestes tylko jej zabawką i tylko czeka aby rozbic twój szczęśliwy związek!!!! nie bądz głupi i badz z ta z która jestes!!!!!!!!!!!!!!!