Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bebenkaaaaaa

bede miec dziecko spod znaku BYKA, kto jeszcze ma?

Polecane posty

Gość mama bebenkaaaaaa

jakie sa dzieci spod tego znaku?szczegolnie dziewczynki.slyszalam ze to male elegantki.

Gość mniej więcej 1/12 wszystkich
rodziców ma

Elegantki to prawda, ale i tyranki, które wszystkich muszą sobie podporządkować , lubią się psychicznie wyżywać na innych, ale są też bardzo otwarte i towarzyskie. Nie przejdzie koło człowieka, żeby nie zagadać...:-(

Gość fcvb
ja jestem bykiem.przebojowa,z poczuciem humoru,utalentowana plastycznie, hmm gratuluje!!!

Gość mama bebenkaaaaaaaaaaaaaa
i co z tego?chcialabym wiedziec jaki jest temperament takich dzieciaczkow.

Gość mama bebenkaaaaaaaaaaaaaa
no to wyglada na calkiem fajny znak :)

Gość fcvb
do tego nie dam sobie na głowe wejsc i mam wysokie mniemanie o sobie ale akurat to jest dobre bo nie dzialaja na mnie jakies pindy ktore próbuja mi zaszkodzic ..

Mam byka,dwulatka .No cóż,mysle,że jeszcze za wcześnie aby okreslic temperament.Ale na pewno jest.

Gość blaaaaaaaaaaa.
moja siostra to byk :O jest leniwa, rece jej sie kleja do nie swoich rzeczy, w pokoju ciagle ma syf, i konkretnie jej odwala :O masakra moj chrzestny tez jest spod znaku byka i ma bardzo slaby charakter, wpadl w alkoholizm. jakos nie moge przekonac sie do tego znaku.

Gość a od kiedy
sie zaczyna ten znak

Gość żona Byka
Mój mąż jest zodiakalnym bykiem. Uważam, że jest to bardzo dobry znak, ale może i dlatego mam takie zdanie, że mój mąż jest bardzo dobrym człowiekiem?

Gość A ja bede miala malego Lewka
tak samo jak jego/jej tatus :D I nawet przy odrobinie szczescia urodzi sie w urodziny tatusia ;)

Moi oboje rodzice to byki. Z tym opisem sie poniekad zgodze: "Elegantki to prawda, ale i tyranki, które wszystkich muszą sobie podporządkować , lubią się psychicznie wyżywać na innych, ale są też bardzo otwarte i towarzyskie." - moja mama pasuje do tego opisu, ale tata nie. Tata nie jest z typu "wyzywajacych sie psychicznie", ale mama tak. Lubi wypominac rzeczy sprzed stu lat, wytykac bledy, ciganac godzinami ten sam temat jesli ktos popelnil blad...ale tata nie. W ogole tata jest calkowitym przeciwienstwem tego opisu, calkowitym. Jedyna cecha, ktora laczy moich rodzicow i, ktora bym tu jeszcze dodala to: materializm. Byki to prawdziwi materialisci, co wcale nie znaczy, ze to cecha negatywna, bo dzieki temu do czegos w zyciu dochodza :)

Gość blaaaaaaaaaaa.
tu sie zgodze. sa strasznymi materialistami.

Gość blaaaaaaaaaaa.
ja tez bede miec prawdopodobnie Lwiątko. Ja jestem spod znaku Lwa, mąż Skorpion. Trzy silne charaktery pod jednym dachem, uparte i każde będzie chciało rządzić, oj lekko nie bedzie :) :D

Blaaaa - ale bedziesz miala przynajmniej wesolo i rutyna was nie dopadnie :D

Gość blaaaaaaaaaaa.
:D to napewno, mam nadzieje, że talerze nie pójda w ruch w razie kłótni ;)

Ja jestem spod znaku Panny, wiec wcale nie za dobry znak i potrafie byc tez niezle uparta i w ogole troche narwana...;), a do tego ostatnio przechodze burze hormonow i przedwczoraj ze zlosci rzucilam budzikiem i to tak zdrowo...moj maz zrobil wielkie oczy, mi sie zrobilo glupio, ale co mialam zrobic...emocje mnie strasznie poniosly, wiec kiedy krzyki nic nie daly poszedl w ruch budzik...Okropnosc...Mam nadzieje, ze mi to przejdzie, bo moj biedny maz chodzi i siedzi jak mysz pod miotla i pewnie sie modli kiedy ta furiatka w koncu dojdzie do siebie...:)

Gość blaaaaaaaaaaa.
Ja też jestem teraz nieznośna. O byle co się wściekam.

ja jestem byk :) baaardzo dobry znak ;) i bardzo żarłoczny :D

mam synka z pod byka.Na razie wiele nie mogę o nim powiedzieć ale łasuch jest z niego konkretny :D

Z materializmem też się zgodzę, natomiast, że są leniwe, to nie. Moja mam mogłaby umrzeć przy pracy... Nieraz coś ją boli i ledwo chodzi, ale nie odpuści... Męczennica taka trochę...

mam siostre spod znaku byka, jest kontaktowa, ma dużo przyjaciół, wszystko ma być tak jak ona chce, nie lubi sprzeciwu, buntowniczka, szczera, dzieli sie z innymi, wesoła, inteligentna, rozgadana. Tylko że urodziła sie 21.05 i to jest dzień na pograniczu znaków byk- bliźnięta, więc pomieszana jest :P

Gość byczek i byczki
byczki maja silne skłonności do przeciwstawiania sie innym ,ale pyzatym maja duże poczucie humoru

Gość byczek i byczki
dodam ze uwielbiają dużo jeść