Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Remigiuszz już już

Do niektórych Kobiet wasze opisy na gg mnie denerwują.

Polecane posty

Gość Remigiuszz już już

od kilku tygodni spotykam się z pewną dziewczyną, ona od tygodnia już zostawia mi buziaczki i różnego rodzaju przesłania na swoim opisie w gg...irytujące

Gość Remigiuszz już już
no raczej nic nie mogę zrobić. Mam 28 lat ona 24 .. straszna dziecinada z tyi opisami

a za dziesięć lat będziesz tego wlasnie będziesz szukał... dziewczyna się stara a Tobie jeszcze źle :o

Gość beksa lala
do niektorych facetow: jestescie malkontentami:P

Gość Remigiuszz już już
wiesz co, dobrze siebie znam i raczej nie będę czegos takiego szukał ani dziś ani nigdy..na maxa mnie to irytuje Podejżewam, że ona chce się raczej popisac przed swoimi koleżankami.. dla mnie to straszna dziecinada, a spotylamy się raptem od 3 tygodni

Gość Remigiuszz już już
otóż nie masz racji beksa lala -- jestem ogólnie pozytywny :):):)

Gość ja to myślę
ja używam MSN, reszta ludzi w Polsce używa Gadu. Nie znam ich opisów, nie musze z nimi gadać, mam ich gdzieś, mam luz, jestem happy.

Gość ona szalon a
jestem kobietą a o dziwo mnie tez irytują dziwne opisy moich kolezanek, nie tylko typu całuski buziaczki, kocham Cie, ale równiez opisujące cału swój dzien od rana np. jem, ogladam film, robie obiad itd.... moze jeszcze napisza kiedy ida siku zrobic :/

Gość masz racje chłopie
Pisze to jako kobieta, mam ochote sie porzygac jak widze to opisy na gg moich kolezanek- "misiu kocham cie" "slonko ty moje jedynie buziaczki dla grzesia" a po tygodniu tylko imie sie zmienia. uposledzona dziewczyna ot co

Gość A potem
A ja tam lubię opisy i lubię pisać na gg i wysyłać emitonki

Gość teza z
staw sobie taki opis: "nie znosze infantylnych opisow, szczegolnie w wykonaniu egzaltowanych panienek" - moze podziala :D

Gość korelja
wkrza mnie to też i pisze to jako kobieta. to jest taki ekshibicjonizm i to nawet nie intelektualny :P

Gość Remigiuszz już już
dla jasności ja nie zostawiam jej żadnych opisów..hehe ciekawe kiedy się wycofa... dokładnie, później będzie zmieniała sobie tylko w opisie imię faceta no cóż taki typ kobiety

Gość Remigiuszz już już
no ten opis byłby idealny ale raczej nie mam ochoty na takie gierki. Na razie jestem tym podirytowany, i powoli zmieniam o niej zdanie. Jak dla mnie to jest czysty popis przed swoimi koleżankami

Gość antykwadracikowa
no durnowate to KCK :* dla Ciebie :* tez to widzę na gg, ale tylko u siostry mojego faceta co ma 19 lat - a pusta lala jest - więc na tej podstawie można stwierdzić, że ta Twoja laska też głębią intelektualną nie grzeszy

Gość Remigiuszz już już
wiesz co własnie na żywo sprawia bardzo dobre wrażenie, ale jak odpalam gg po naszym spotkaniu to mnie zatyka... i mam wrażenie że za tym gg siedzi zupełnie inna osoba niż ta z którą się spotykam.

Gość tak i se
mój wspaniały były robi sobie jakieś sesje psychologiczne swoimi opisami informując mnie w nich jak to mu wspaniale beze mnie, po czym wieczorem dzwoni i sie dopytuje czy przypadkiem np nie czuje się urażona :) nie tylko kobiety sa irytujące :D

Gość masz racje chłopie
jasne ze popisis przed kolezankami rownie nfantylnymi jak one.... bo normalne tez na to z pożalowaniem patrza :o dlatego zamiast gg wole telefo, sms'y i spotkania na żywo ;p

Gość korelja
własnie przejżałam opisy znajomych na gg i doszłam do wniosku, że więcej facetów ma takie opisy niż lasek :O

Gość antykwadracikowa
a może ona przy Tobie stara się tak zachowywać przy Tobie, jak Ty tego oczekujesz A w domu przed gg ma odwagę być sobą Znam wiele kobiet, które przy facetach inaczej się zachowują, aby się przypodobać np. jedna moja koleżanka "uwielbiała" jeździć na ryby z chłopakiem, teraz są małżeństwem i o te wyjazdy na ryby non stop się kłócą :) więc zastanów się, czy ona chce być akurat z Tobą, czy samotność powoduje, że chce mieć kogokolwiek (24 lata to wiek, kiedy kobietom zaczyna bić "na psyche" jak są same, a koleżanki np. zamężne, zaręczone)

Gość zniecierpliwiony napalenic
wiec wpisalam sobie...ide sie wysrac !

Gość antykwadracikowa
zniecierpliwiony:D miłego sranka

Gość ona szalon a
antykwadracikowa zgadzam sie, kobiety czesto przy facecie zachowują sie tak jak oni chcieliby zeby one były. ps. ja tez jezdzilam z facetem na ryby i nigdy mu tego nie wypomniałam:P

Gość teza z
spytaj ja po prostu, z cala doza dyplomacji na jaka Cie stac :P dlaczego zamieszcza te opisy? I poczekaj na odpowiedz... Moze wywiaze sie rozmowa, mozesz jej wtedy dac do zrozumienia, ze cenisz sobie prywatnosc, szczegolnie w kielkujacym dopiero zwiazku. Moze w srodowisku jej kolezanke jest taki trend, a ona mu bezmyslnie ulega, moze dlugo byla sama, moze odgrywa sie na bylym chlopaku, kto wie?

Gość zniecierpliwiony napalenic
porpawilam :o jestem kobieta wiec grzeczniej musze :) opis brzmi...ide sie wyproznic, bede za 30 min :)👄 :D

Gość antykwadracikowa
ide się wyrpóżnić :D:D:D:D dobre :D

Gość teza z
z jednej strony szkoda, by takie glupstwo zniechecilo Cie do dziewczyny, a z drugiej strony moze to byc palec Bozy ;) ponoc diabel tkwi w szczegolach :)

Gość antykwadracikowa
ona szalon a widzisz Ty nie wypominasz :) ale znam kobiety, które nienawidzą tego co robią z facetem, ale jemu nie powiedzą Facet myśli, że ona naprawdę to lubi jest happy, że podziela jego pasje A potem (czytaj po ślubie) się tragedia zaczyna Dziwne to dla mnie, bo nie wiem jak można udawać, że coś się lubi??

Gość ona szalon a
antykwadracikowa kobiety sa czasem bardzo przebiegłe tylko żeby zdobyć faceta, ja tez tego nie rozumiem ale spotkałam pare takich "kolezanek" które zrobilyby dosłownie wszystko dla faceta niekoniecznie musi im sie to podobac, a później dziwne rzeczy z tego wynikają

Gość antykwadracikowa
ona szalon a masz rację, ale dla mnie to głupie po prostu :) bo ile można udawać? do końca życia? Chyba nie. W końcu po uzyskaniu pewności co do faceta (znowu ten ślub ;)) kobieta mówi co naprawdę lubi, czego oczekuje i wyskakuje ZONK A potem płacze, żale i niemiłe rozstania i inne afery Proponuję kobietom, aby mówiły co lubią, a czego nie :) od razu Będzie jasno, klarownie i bez niepotrzebnych rozczarowań