Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Remigiuszz już już

Do niektórych Kobiet wasze opisy na gg mnie denerwują.

Polecane posty

Gość Remigiuszz już już
no kurde te jej opisy mnie przerażają teraz ma taki: "jestem w pracy czyli ciężko pracuję..taaa myślami jestem gdzieś indziej..buziaczki dla mojego Remi :* " mojego?? kurwa jakiego twojego?? brak mi słów!! kurwa wiecie co już się z nią nie spotkam.

Gość ona szalon a
remek (moge tak do Ciebie pisac??) nie przesadzaj, moze naprawde jest zakochana i pragnie to całemu swiatu obwieścic:/

Gość antykwadracikowa
właśnie :) może ma takie potrzeby ekspresji uczuć :)

Gość teza z
klasyczny przyklad jak kobieta potrafi sploszyc faceta szybko i skutecznie :D

Gość Remigiuszz już już
możesz:) no nie wiem szczerze mówiac co o tym myśleć, najwyrażniej ja nie czuję tego co ona...

Gość Remigiuszz już już
ona chyba poluje na męża SHIT

Gość zniecierpliwiony napalenic
a ja sadze, ze wiekszosc ludzi tak jak ja chcialoby sie isc wyproznic ale nie kazdy w pracy moze badz chce badz lubi :D :o

Gość ona szalon a
to porozmawiaj z nią, bo rzeczywiscie moze za 2 tyg. Twoje imie zamienić na jakiegoś grześka, piotrka, albo janka

Gość Remigiuszz już już
zniecierliwiony to nie ten temat :)

Gość Remigiuszz już już
dobra, wiecie co musze juz leciec do pracy niestety. Dzięki wszystkim za rozmowe. W razie czego jeszcze się tu odezwę i podziele sie z Wami kolejnymi nowinkami. Tymczasem pozdrawiam :):)

Gość patttkaa 26
głupie laski robią sobie głupie opisy na gg na to już nie ma lekarstwa \ to jest ich świat i ich gg :)

Gość Remigiuszz już już
upppppppppp upppppppp

Gość ona szalon a
oo z ciekawoscie zajrzałam:P Remku jak tam z opisami Twojej dziewczyny, rozmawiałes juz z nią??

Gość jej to powiedz tzipo
a nie nam sie zalisz

Gość Jupijej
Kurczę,ja to chyba jestem jej przeciwieństwem :p Nie lubię jak znajomi za dużo o mnie wiedzą,co z kim,gdzie i jak. To moja sprawa. Chyba ta Twoja laska jest zdesperowana i po 3 tygodniach planuje już Waszą przyszłość,ślub,dzieci...stąd te wyznania. Niestety charakter się nie zmienia,więc skoro teraz Ci to nie pasuje to zwiewaj :)

Gość Remigiuszz już już
no witajcie:) wczoraj byłem z nią na spacerze, oczywiscie przed spotkaniem zajzałem na gg i co ujżałem opis w stylu : na spaderku z moim Remi :* rozwala mnie stwierdzenie " z moim" po 3 tygodniach jestem jej?? nie rozumiem jej, na spotkaniu byłem chłodny i dziwny, nie umiałem się normalnie zachowywać przez te jej opisy i wiecie co chyba zorientowała się co jest nie tak bo dziś już nie ma żadnego opisu hmmm

------>Remigiuszz już już na spotkaniu byłem chłodny i dziwny, nie umiałem się normalnie zachowywać przez te jej opisy i to sa takie właśnie głupie zagrywki.Rozumiem, że cię to wkurza ale mógłbyś jej powiedzieć wprost o co ci chodzi a nie tak z nią pogrywać.Faceci często mówią żeby do nich wprost mówić bo nie umieją czytać w myślach...Cóż my też się wszystkiego nie domyslimy.Może wystarczy powiedzieć że nie bardzo lubisz takiego afiszowania się z uczuciami i że nadała szybkie tempo, za szybkie jak dla Ciebie.a tak robisz z niej debila bo nie wie co jest grane i potwierdzasz tylko teze że bylo dobrze a nagle Ty się stajesz obojętny i sie np przestaniesz odzywac a ona nie będzie wiedziala o co chodzi.I to nie z winy jej opisów tylko z Twojej że nie potrafisz tego normalnie rozegrać.

Gość szalony kefir
dlaczego nie powiesz jej wprost co Ci sie nie widzi, teraz wyobraza sobie....Bog jeden wie co:( psujesz atmosfere:P

Gość ona szalon a
szalony kefir ma racje, ona nie wie o co chodzi, i mysli ze sie na cos obraziłes i dlatego nie ma zadnego opisu przecież nie wstawi "mój Remi jest na mnie zły" hehe, gdy zaczniesz znów ja traktowac tak jak wczesniej opisy wrócą. POROZMAWIAJ Z NIĄ O TYM!!!!!!:p

Gość julieee
a ska○d wiesz ze to do ciebie akurat tee przesłania.... ? :d