Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chester

Gdzie spedzic 2 tygodnie urlopu ?

Polecane posty

Jako ze firma wysyła mnie na 2 tygodniowy urlop postanowiłem ze wyjadę sobie nad morze. Czy możecie polecić mi jakieś fajne miejsce ? Na czym mi zależny ? - blisko plaży i morza - z dala od miasta - fajne okolice do spacerowania GG : 7902490

Gość teraz jedziesz
?

TAK. Urlop mam od 23 lutego do 8 marca. Mam 19 dni zaległego urlopu, które muszę wykorzystać do końca marca.

Gość na pewno nie
nie Łeba, tylko nie tam, to drugie Zakopane, wyzysk i drzace paluchy tubylcow wyciagniete po kase. normalnie dolarki w oczach,ble

najlepiej to gdzieś za granicę, może Grecja-Parali albo sąsiedniej miejscowości np Olipic Beatch

Gość a podniose sobie
na Litwę do Pałangi :) jest bardzo ładnie, niedrogo :)

Gość yuuuuuyy
Ja uwielbiam Ustkę, więc polecam :)

Gość annalfabetka
tak za przeproszeniem po co nad morze w srodku zimy?? Lepiej posiedz tydzien w domu i wyjedz na tydzien za granice, za ta sama kase.

Gość rege
nie wiem jak ktoś w ogole mogł polecic Wladyslawowo, tam jest tragicznie, chyba ze się jedzie 6- osobową rodziną. Fajny klimat ma Jastrzębia góra, Karwia albo Dąbki.

Gość rege
A dlaczego nie w zimie? Ja np. nawet latem nie opalam sie i rzadko plywam w morzu co nie znaczy że nie mam tam jechać. Nie wszyscy jadą się smażyć.

ja byłam we Władysławowie 5lat pod rząd i było super, wiec niewiem komu coś nie pasuje, mnie sie podobało i z pewnością mogę polecić tą miejscowość.

Gość Malediwy

Polecam zdecydowanie Jastrzębią Górę ! Jeżeli to ma być jakieś mniejsze miasteczko, a jeżeli coś większego to polecam Gdynię :)

Gość annalfabetka
a kto mowi o smazeniu? Nie cierpie lezec plackiem,ale nad morzem jest przyjemnie jak jest cieplo. Byłam raz na obozie sportowym w zimie nad morzem i wspominam to jako wielka porazke. Juz calkowicie abstrahując od tego ze polskie morze to porazka pod kazdym wzgledem.

Gość rege
No własnie do takich osob jest adresowane to miejsce- tzn. jadacych po 5 razy z rzedu, przyjeżdżających na "wczasy". Ja czegoś takiego nie umiem pojąc, jak wyjeżdżam to chcę coś poznać nowego zobaczyć, jak mi się gdzie wyjątkowo spodoba to kiedyś wrocę ale raczej wolę coś innego zwiedzić. We Władku jest szaro, ponuro, syfiasta plaża i wali rybami. Sorry, ale ja tego miejsca nie lubię, małe miejscowości są dużo bardziej urokliwe.

Gość ja to myślę
Krynica. Władek to lipa

Gość Tenerifa

Gość vipiłam
jastrzębia to koci dołek poza sezonem wymarłe miastko ,a Krynica pełna leciwych kuracjuszy ....ja bym pojachała po lodzie ....

no właśnie Jastrzebia to dziura i plaży wogóle nie ma, najlepiej na wakacje za granicę

Gość polecammm
Sopot, w tym czasie jest raczej pusty a masz fajne miejsce wypadowe, czyli wycieczka na Hel /foki, latarnia morska/, spacery w okolicach opery leśnej, mimi skansen, na piechotkę do Gdańska /można spotkać Wałęsę na rowerze, ja spotkałam/, pojechać na Starówkę Gdańską, w Gdyni obejrzeć coś w rodzaju oceanarium, statki itp no i do woli spacerujesz

Gość Bogumiła
Polecam Jastarnię,jest teraz tanio.JEST pięknie,najlepsze miejsce nad morzem.

Chester, ale Ty wogóle chyba nie masz na myśli polskiego wybrzeża na zimowy urlop? Myślisz o Egipcie, czy Kanarach?

Tak ,mowie o polskim wybrzeżu :) Za granice wyjadę sobie w sierpień-wrzesień. Teraz chcę gdzieś odpocząć a nie siedzieć 2 tyg w domu.

Gość Bogumiła
JASTARNIA

Do Bogumiła : Masz jakieś namiary do kogo mógłbym tam pojechać ?