Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tnjera

hindusi fajni sa??

Polecane posty

Gość tnjera

Gość tnjera
daczego widac ze nie znam wlasnie ze znam ich kulture tylko pytam o wasze doswiadczenia

Gość tnjera
:-)

Zalezy jak lezy, w sensie na jakiego trafisz :) Kultura kulturą (znam calkiem wielu, jako ze mieszkam w UK) ale bardzo duzo zalezy od charakteru... jak w kazdym przypadku :) ci, ktorych znam sa bardzo sympatyczni i grzeczni... zartobliwi i czasem troche meczacy... osobiscie nie przepadam za muzyka i filmami hinduskimi - ale objerzyj Czasem Slonce, Czasem Deszcz, zobaczysz to, co oni lubia.. .a to, co lubia swiadczy o tym, kim sa... :) generalnie sympatyczni

btw - jeseli chodzi o zwiazki, to niestety nie pomoge, bo nigdy nie probowalam ;)

Gość tnjera
ja interesuje sie ,,indiami,, i wiem co lubia jedank nie mialam okazji poznac osobiscie i zastanawiam sie jacy sa....

Hindusi są różni co wynika z podziału terytorialnego.Generalnie Ci ze stanu Punjab (nie jestem pewna czy dobrze napisałam) są przesympatyczni,twrado trzymają się zasad,ciekawi świata, mocno wierzący, inteligentni. Wiem, że nie mogę mówić za całość, ale ten którego ja znam właśnie taki jest.