Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staroswiecki

Malolaty

Polecane posty

Gość Staroswiecki
nie znasz wiec nie oceniaj! a ztym masz racje ze nie jedna 15 ma lepiej w glowie niz 18 i na odwrot

skoro ty oceniasz sam poddałes sie ocenie bo ja to zrobiłam w odpowiednim wieku z odpowiednim facetem ;)

Akurat te 15 które mają poukładane w głowie nie współżyją.

a ja mam 14lat i przeżyłam już swoje.... nie watpie, że można to nazwać patologią, możecie mnie określić jak chcecie ale 1raz zależy od tego czy ta jedna i konkretna dziewczyna jest na to gotowa a nie czy wszystkie Kasie czy Anie w tym i tym wieku mogą to zrobić:/ ja myślę, że to sprawa BARDZO osobista.

Nie ma sensu obrażać młodych dziewczyn, które mają to już za sobą. Dziewczyna, która nie jest gotowa na seks raczej tego nie zrobi. Do tego trzeba dorosnąć i znaleźć odpowiedniego partnera. Ja straciłam dziewictwo mając 16 lat, a teraz mam 17. Zawsze mówiłam, że zrobię to dopiero po 18, ale nie udało się. Nie żałuje, że to zrobiłam. Biorę tabletki, ale mój chłopak im nie ufa więc stosuje jeszcze gumki. I naprawdę to jest głupie, że obrażacie w sumie nas. jeżeli dziewczyna uprawia seks tylko ze swoim chłopakiem to rozumiem, ale trochę dziwią mnie dziewczyny, które kochają się z pierwszym lepszym. A to gadanie, że 16 latki powinny siedzieć przy książkach, to fakt powinny się uczyć, ale też potrzebują czułości i innych takich rzeczy.

zupełnie nie chodzi że rozpoczynając życie seksualne w wieku 15 lat będzie sie rozklapiochą w wieku powiedzmy w wieku 27 lat.Pomijamy fakt ciąży (chyba żadna nie pozwoli włożyć bez gumy) Rozpoczynając życie seksualne w młodym wieku lub bardzo młodym wchodzi się w potrzebę zaspokojenia potrzeb seksualnych ( jeżeli wszystko przebiega prawidłowo) a są trudności ze stałym partnerem Najczęściej chłopak po kilku stosunkach seksualnych zaczyna szukać nowej dziewczyny ,bo taka natura samca.Ona szuka następnego i tak pojawia się opinia w środowisku kurwy,rozklapiochy,pogotowia seksualnego która daje każdemu.Po co wam dziewczyny taka opinia Chłopcy w wieku dojrzewania... - pamiętajcie to chwalidupy i szczycą się ilością partnerek bo to podnosi prestiż w ich środowisku w przeciwieństwie do was

oooo tak:) to, ze dziewczyna pokochała chłopaka, to że potrzebuje czułości nie wyklucza tego, że będzie się uczyła.... opisując mój przykład: jestem prawie najlepsza uczennicą w klasie(jeśli naprawdę aż tak o to chodzi), dość się chłopakom podobam, żadnej choroby psychicznej stwierdzonej nie mam a to zrobiłam.... powtarzam po raz kolejny To prywatna sprawa:/ a co do mężczyzn: Często w decyzji o 1razie przeważają sprawy związane z kontaktami z ojcem tej "małoletniej puszczalskiej"....więc zamiast wyżywać się na młodych nie dziewicach pomyślcie lepiej nad samymi sobą...

karola1810 nie zrozumiałaś mojego wątku Problem jest to ze będziesz miała potrzeby utrzymywania stosunków seksualnych a nie bedziesz miała chłopaka i co zrobisz? Kobieta w wieku powiedzmy 25 lat szybko znajdzie rówieśnika a nawet dyskretnego kochanka.

nie każdy chłopak taki jest. Ale ochote można czasem zgasić. Mój chłopak ma 21 lat. Nie jest już dzieckiem i nie chwali się. Nasi znajomi dopiero po kilku miesiącach dowiedzieli się, że straciłam z nim dziewictwo.

ehhhh.... może to troche dziwnie i nierealnie zabrzmi ale ja mam zamiar być z tym chlopakiem z którym straciłam dziewictwo więc chyba razem będziemy rośli w miłości a co za tym idzie potrzebach seksualnych....mi się tak wydaje....

Karola 1810 wcale mnie to nie dziwi też mam taki zamiar ze swoim ukochanym, jakoś nie widzi nam się bycie z kimś innym ;) a każda chwila z nim jest wspaniała. ale to chyba nie o tym powinniśmy tutaj pisać ;)

Gość malalutka
Jacy wy jesteście powierzchowni i ograniczeni.Oczywiście nie mówię o wszystkim.Nie od wieku zależy czy dziewczyna jest dziwką czy porządną kobietą.Ja straciłam dziewictwo przed 16 więc miałam 15 lat zrobiłam to z moim partnerem z którym jestem do dziś a on jest moim mężem Dziecko urodziłam w wieku 19 lat Dziś mam prawie 30 Mam wspaniałego syna i męża.Mam wszystko czego mi do szczęścia potrzeba więc o czym wy tu mówicie.Nie każda dziewczyna która robi to tak wcześnie to ladacznica.My się do tego ponad półtora roku przygotowywaliśmy psychicznie i fizycznie i po prostu to zrobiliśmy .Ja i mój mąż byliśmy dojrzali a może nie źle to określiłam byliśmy dojrzalsi niż nasi rówieśnicy.

Gość malalutka
Karola masz rację to bardzo indywidualna sprawa tylko pamiętaj o bezpiecznym sexie ,chodź czasem sama prezerwatywa może zawieść.Jeżeli już zaczęłaś współżycie pamiętaj o badaniach kontrolnych u ginekologa i o dodatkowym zabezpieczeniu np globulkach itp.