Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torbiel w ciązy

torbiel w ciązy

Polecane posty

Gość torbiel w ciązy

mial/ma ktos, u mnie wykryto, jest dosyc maly, ale w piatek bede wiedziala czy bede miala wypalanke czy nie, jej boje sie

Gość moja przyjaciolka miala
torbiel na jajniku, zrobil sie jej jakos w 11-12 tc i nie miala wypalanki, tylko dostala jakies leki. Bardzo sie bala jak to bedzie, ale leki jej pomogly i torbiel sie wchlonela, a maluszek urodzil sie zdrowy (ma juz pol roku), takze nie martw sie. Medycyna jest teraz tak posunieta, ze na pewnoe bedzie dobrze.

zapomniałam dodać że miałam nowotwór jajnika. dość duży. medycyna teraz jest tak rozwinięta, że Tobie ani maluszkowi nic nie będzie.

Gość torbiel w ciązy
podobno do 12 tc nic sie nie wypala, bo mozna poronic, boje sie kurcze. a bolała to usuwanie torbieli?

Gość torbiel w ciązy
Olenka7olenka miałas pewnie znieczulenie? czy narkoze? jak to bylo? długo lezalas w szpitalu?

Gość torbiel w ciązy
kurcze długo lezałas, ja mam małe dziecko, zal mi na tyle zostawic :-(

Gość czy ty nie widzisz ze Olenka
pisze, ze miala NOWOTWOR, a to co innego niz torbiel!! Wez sie zastanow kobieto co piszesz!

Gość torbiel w ciązy
widze ze nowotwór, tak sobie tylko rozmyslam co ze mną bedzie, ile czasu bede lezała w szpitalu, bo to taka wstepna diagnoza torbiel, zostalam odeslana do lepszego specjalisty z lepszym usg, w piatek dowiem sie co to jest i co dalej

Gość karola87
Hej:) ja jestem w 21 tyg ciazy, moj torbiel ma 15 cm, lekarz zdecydowal sie na operacje , czy ktoras z was moze mi napisac na czym to polega i ile trwa?? za 2 tyg mam operacje i zyje w ciaglym strachu prosze o szybko odpowiedz

Gość kaaameeeliaaa
w jakim miejscu masz tę torbiel?? Ja miałam dwie na jajniku jedną 4cm drugą 3cm. Nie miałam zastosowanego żadnego leczenia. do 4 miesiąca same się wchłonęły

Gość karola87
na prawym jajniku

Gość massa81
ja jestem w 22 i mam torbiel wielkosci 8 cm, nie wiem co robic, jeden lekarz radzi aby usunac inny aby poczekac i urodzic, zakladajac jednak niebezpieczenstwo jej skrecenia w czasie wzrostu macicy w kolejnych miesiacach... czy ktoras w was miala/ma podobny problem? Jak tu cieszyc cie rosnacym maluszkiem, kiedy z tylu glowy ciagle ta uporczywa mysl o torbieli... :/