Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sobie taka jedna

Facet ktorego w wieku 25 lat i wiecej nie stac na samodzielnosc to nieudacznik

Polecane posty

Facet powinien miec juz swoje mieszkanie ewentualnie wynajac sobie jakies M. Nie wyobrazam sobie aby w takim wieku mieszkac z mamusia to na prawde zalosne :-o Jak sobie wyobrazacie ze odwiedza was dziewczyna a za sciana siedza starzy ? No sory ale nie badzcie dziecmi. Jaki to problem wynajac mieszkanie jesli juz jest sie taka oferma ktorej nie stac na zakup na kredyt mieszkania ? No sory ale nie wyobrazam sobie mieszkac z facetem i jego starszymi:-o Gdzie intymnosc ? :-o

Gość jeeee
Gdzie ty żyjesz kobieto? Chyba nie w polsce? :P

Blachara ? Materialistka ? Jejku ale nieudacznictwem zajechalo:-o Ty wiesz chlopczyku bo do mezczyzny ci daleko ze slowo materialistka wymyslila grupa nieudacznych chlopcow takich jak ty by dowartosciowac sie kosztem jej ? :-p Od zarania dziejow tak bylo ze mezczyzna utrzymywal dom ale co ty o tym mozesz wiedziec skoro wiekszosc czasu spedzasz na obrazaniu innych ludzi :-o

Gość marek333
dawniej tak bylo , mój tato dostal mieszkanie juz jak mial 24lata.pozniej sie ozenil urodzil sie moj brat to dostali 2 pokoje z kuchnia,jak ja sie urodzilem to dostali 3 pokoje z kuchnia. teraz niestety ludzi nie stac na nowe mieszkanie i tak sie gniota czasami po 2 rodziny w jednym mieszkaniu taka polska

to mieszkanie jest wyznacznikiem czy facet jest nieudacznikiem czy nie... moim zdaniem wyznacznikiem tego jest to czy siedzi i nic nie robi czy pracuje lub studiuje (ewentualnie to i to)

"Facet powinien miec juz swoje mieszkanie ewentualnie wynajac sobie jakies M" by moc pozniej ładnie sie spakowac w nowa walizeczke na kólkach co mamusia ostatnio w promo tescowym przykupiła... i ładnie sie wprowadzic do swojego misia .... no bo przeciez facet powinien miec ...swoje M 4 bym mogła dobrze sobie u niego pomieszkiwac za frajer

/marek333/ w jakim towarzystwie ty sie obracasz ze ludzi nie stac na wlasne mieszkanie czy na wynajem ? Ja mowie o normalnych ludziach majacych ambicje w zyciu i realizujacych je a nie o nierobach po zawodowkach czy byle prywatnych studiach oczekujacych ze wszystko im sie nalezy:-o Kazdego normalnie zarabiajacego faceta stac na kredyt mieszkaniowy, no chyba ze masz na mysli jakiegos nieudacznika co zarabia 2000 zl i tylko narzeka jak zle w tym kraju a swoje nieudacznictwo zwala na coraz to nowe powody a przede wszystkim na nasz kraj :-o

Gość jestem kobietą ale
i za cholere nierozumie twojej wypowiedzi autorko... facet to nieudacznik a kobieta nie??? mamy 21 wiek i podobno wywlaczyłyśmy sobie równe prawa i obowiązki... kobiety mogą w dzisiejszych czasach już pracować, studiować, być samodzielne i niezależne to juz nie sa czasy kiedy 14 latka rodzila swojemu Panu i mezusiowi dzieci i cale zycie za poiecem stała!!! kobieta w tym wieku bez mieskzania i samochodu to tak samo sierota losu jak mezczyzna skoro juz tak to postrzegasz... ja usamodzielnilam sie majac 18lat w tej chwili mam swoje mieskznaie ktore wynajmuje mieskzam z moim narzeczonym oboje pracujemy mamy swoje samochody i jestesmy przed 30 nie wyobrazam sobie podchodzic do tematu jak ty... z reszta łądnie to ktos okresli... szukasz frajera do ktorego z chcecia rodzice cie wyniosa bo chyba maja juz dosyc takiego dużego dizecka w domu...

hmm... ktoś kto zarabia mniej niż 2000 tysiące jest wg ciebie nieudacznikiem? To co powiesz o policjantach na niskich stanowiskach szeregowych zawodowych w wojsku i całej masie pracowników pracujących a 1500 miesięcznie?

Gość smooth criminal
Skad 25 letni facet, co ledwo skonczyl studia ma wziac kase na meszkanie?? Nie za wygorowane masz wymagania? Ja rozumiem, ze oczekuje sie juz pewnej samodzielnosci od facetow w tym wieku (w sensie praca, wlasne pieniadze), ale wlasne mieszkanie to chyba jak na polskie realia troche za wiele. Ty masz swoje wlasne mieszkanie?? Jesli tak, to mozesz spotykac sie facetem u siebie i nie narazac sie na spotkania z jego rodzicami.

Gość jestem kobietą ale
nieee widzę że jednak nie potrzebnie w ogóle się wypowiadałam ty serio pusta jesteś!!! współczuję!!! a was Panowie w imieniu kobiet-tych normalnych których IQ wynosi więcej niż 15 bardzo przepraszam za wypowiedz ów zakompleksionej niby przedstawicielki płci pięknej...

nie wiem czy bardziej jesteś śmieszna czy żałosna? :P

Gość huberttooos
z jednej strony zgodzę sie z autorką ale tyczy sie to rowniez kobiet. A tak przy okazji....facet ma mieszkanie bierze slub a po 3 latach rozwód i co????była zona ciąga go po sadach zeby wyłudzić polowę mieszknia....to chore!!!!

Powinien miec swoje M i kropka. A ja bede mu dawac doopy za dach nad glowa :classic_cool: :D

jestem sobie taka jedna ... a ciebie stac na mieszkanie ? Czemu swoimi problemami obarczasz 25 letnich facetów ? idz i sobie je zakup i bedziesz miała po problemie czemu ogladasz sie na innych a sam nie działasz w tej kwesti ? Gdzie jest napisane takie prawo ze to facet musi ?

Gość taka jedna jedza
Sorry, ale twoje IQ jest na poziome kapusty. A moze nawet kapusta ma wiecej.. ;-)

Gość jestem kobietą ale
a moze poprostu zrób "karierę" jest tyle ogłoszeń "praca, mieskzanie, wysokie dochody" będziesz miała swój pokoik kupę kasy anwet na dobry samochód pewnie zarobisz...

Gość jestem kobietą ale
może i moje IQ jest równe kapuscie-choc nie wiedziałam że da się zmierzyć IQ czegoś takiego-szacunek :D hahahah ale ja maleńka w przeciwieństwie do ciebie jestem na drugim fakultecie prowadzę swój biznes mam swoje mieszkanko, swój dobrej marki samochód i nie muszę żerować na facecie... jestem samodzielną, niezależną młodą kobietą o których ty chyba tylko w necie czytasz...

Gość dfdf
bo to jest materialistka, pewnie jaka gówniara lub szukająca jełopa, pewnie i tak go znjadzie bo są i tacy

Gość dfdf
to po cholere ci suko jebana facet z mieszkaniem co, skoro jesteś kurwa jebana taka niezależna, w końcu u ciebie w chacie może on cie jebać

Jesli juz nie stac go na swoje mieszkanie to niech przynajmniej ma wynajete swoje mieszkanko. No sory ale 25 lat i mieszkanie z rodzicami ? I to ma byc facet ? :-o Taki to moze zainteresowac jedynie panie pracujace w hipermarkecie na kasie :-p Odpowiadajac na wasze zarzuty - rownouprawnienie rownouprawnieniem ale jednak pewne zasady musza byc zachowane. Facet to facet, samiec to on ma utrzymac rodzine na odpowiednim poziomie. Kobieta moze a nie musi pracowac. Tu jest ta subtelna roznica. A co do faceta - jesli studiuje sie zacznie czy nawet dziennie mozna pracowac. I dzieki temu faceta stac na conajmniej wynajem mieszkania w ciekawej okolicy a nie gdzies na zadupiu:-p Kredyt wziac to nie problem ale do tego trzeba miec jaja a nie narzekac i wymyslac coraz to nowe problemy by tego nie wziac:-o Ale mowimy o zaradnych mezczyznach a nie o nieudacznikach:-o Kobieta i mieszkanie ? No ok, moze je miec ale to i tak facet powinien zapewnic dach nad glowa. Tamte mieszkanie moze byc wynajmowane by byly dodatkowe pieniadze na moje wydatki. Kobieta ma o siebie dbac a to kosztuje i to nie malo nieprawdaz ?

Gość Beti_nie_brzyd
a ja mam 26 lat mój chłopak 27 i nie mamy swoich mieszkań ja mieszkam ze swoimi rodzicami on ze swoimi, z intymnościa sobie radzimy, - rodzice za ściana mi nie przeszkadzja--nie mam przezroczystych ścian:p- nie jest źle, o wynajmie mieszkania szkoda kasy pchać komuś w kieszeń. .........ale za dwa m-ce bedziemy juz na swoim, czy bedzie cos sie zmieni??

Gość taka jedna jedza
A ja malutka, mam dyplom zagranicznej uczelni, znam biegle trzy jezyki, mam wlasne mieszkanie, samochod i super prace. I w przeciwienstwie do ciebie nie jestem pusta materialistka i nie daje nikomu dupy w zamian za mieszkano ;-)

Gość dfdf
tak kiedyś maleńka było że facet powinnien utrzymać rodzinę, ale nie wiem czy wierz ale niestety czasy sie zmieniły

Gość hahahahhahhah
LOL 2000zł wypłaty to nieudacznictwo?hahaha zmam milion ludzi po studiach , na cenionych stanowiskach ciągną 1200, żal kobito, żal

A co do rozwodow i podzialow majatku - jest cos takiego jak intercyza i jesli kobieta sie na to zgodzi ( a tylko debilka chyba by na to poszla ) to masz zabezpieczenie majatku. No sory ale ja bym sie na to nie zgodzila, albo mnie kocha a jak kocha to zadnej intercyzy. Ja nie lece na kase jak jakies materialistki. Chce po prostu zyc na godnym poziomie a nie lazic jak jakis lump na zakupy do hipermarketow :-o

Gość jestem kobietą ale
jesteś mega żenująca!!! i wyjdz już z tego kamieniołomu!!! kobieta może ale nie musi pracować!!! no tak dupna panienka której wsyztsko się należy... chyba ni grama u ciebie ambicji czy honoru... czy twoja mamusia wciąż sprząta ci pokój i robi kanapki do pracy??? a może w ogóle nie pracujesz bo tatuś wystarczająco dużo zarabia??? a wiesz że męzczyzni tez lubia kobiety samodzielne ambitne??? stwierdzilas ze dla 25latka bez mieskznaia samochodu ktory zarabia mniej niz 2000zl jest dziewucha z marketowej kasy po zawodowce a dla ciebie jest 60letni oblesny dziad ktory za loda bedzie kupowal ci waciki.... gratulacje!!!

Gość nie masz swojego mieszkania
w wieku 30 lat (buhahahah) więc nie kozacz ty tylko wynajmujesz jeden kaprys właściciela mieszkania (np. podwyżka o 100%) bo tak mu się chce i lądujesz na bruku masz 30stkę dawno za sobą a pomieszkujesz na wynajmach jak studentka - i to razem z facetem - drugą taką dupą jak ty

Gość hahahahhahhah
jestem sobie taka jedna - to wyjedz z tego kraju bo kiedy zejdziesz na ziemię to się mocno rozczarujesz ;]

Facet to facet, samiec to on ma utrzymac rodzine na odpowiednim poziomie. Kobieta moze a nie musi pracowac. Tu jest ta subtelna roznica. po ty twoim zdaniu proponuje isc na sanki ...bo troszke sniegu spadło Radze ci wykorzystywac te ferie szkolne na swiezym powietrzu .... Widac kafejki internetowe ci nie słuza kolezanko ewentualnie zagraj sobie w jakiegos quake albo inne diablo :P Lepiej na tym wyjdziesz dziecino :D