Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelekkk

bóle podbrzusza

Polecane posty

Gość karmelekkk

jakieś 6tygodni temu zaczął mnie boleć brzuch, myślałam, że okres mi się zacznie,ale tak po 7dniach dopiero dostałam i wtedy to mnie dopiero mocno bolało, zawsze miałam bolesne miesiączki, ale tamtego razu to nie mogłam się ruszyć z łóżka, nawet głowy przekręcić bo od razu czułam straszne kłucie w dole brzucha, ten ból rozchodził sie od lewej do prawej strony, jakby ktoś mnie wgniatał w łóżko... tak było pierwszego dnia, kolejne dni były bardzo ciężkie,miałam uczucie jakbym dopiero dostała okresu i tak przez 4tyg do następnej miesiączki,powtórka z poprzedniej, ból niesamowity, aczkolwiek już przy 3 dniu bóle przeszły i myślałam że będzie wszystko ok,ale dziś w nocy, mimo ze okres miałam tydzień temu dostałam okropnych bóli,jakby miało mnie rozerwać, miałam już prosić mamę aby wezwała pogotowie, bo nie mogłam sobie poradzić z tym,ale jakoś wytrwałam, niestety teraz i tak sie czuje jakbym miała zaraz dostać okresu.... aktualnie czekam na wizyte u ginekologa,ale to będzie za kilka tygodni. czy któraś z pań może orientuje się z czym to może być związane? albo coś podobnego przechodziła?

Gość mead
to do jakiego ty ginekologa chodzisz? za kilka tygodni? na rejonie powinni cie przyjąć od razu a prywatnie też nie powinno być problemu. takich rzeczy lepiej nie lekceważyć. Ja tez miałam bóle i się okazało, że mam coś z jednym jajnikiem. Dostałam leki i przeszło.