Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdqwd

Uzytkownicy Astera jak ściagacie pliki?

Polecane posty

Gość dwdqwd

Jakwiadomo Aster ściga piratów ;) moje pytanie jak ściagacie pliki dalej przez torrenta i programy typu Ares Bearshare?

Gość utfgjngvkjuiu
ja ściągam filmy z egzekucji, nie wiedziałem, że aster ściga piratów :O oj koniec ze mną chyba

Gość dwdqwd
tzn odcinaja internet jesli udostepniasz pliki a takie programy jak wymienilam umozliwiaja innym pobieranie plikow od ciebie wiec dlatego pytam jak sciagacie pliki bo mnie meczy szukanie piosenek po stronach internetowych

Gość dwdqwd
a filmy z egzekucji moze sobie daruj bo ja po obejzeniu jednego kiedys przypadkowo mam traume do konca zycia to nie jest zabawa ogladac cos takiego nic w tym ciekawego a chcialabym cofnac czas i tego nie widziec poprostu niektorych rzeczy lepiej nie widziec cos sie dzieje w psychice niefajnego

Gość dwdqwd
to jak z tymi plikami jak sciagacie muze?myslicie ze beda naprawde odłaczac tego neta? bo najchetniej wlaczylabym Aresa i miala problem z glowy :( a tak trzeba szukac na stronach mhh

mam w asterze pewnie gdzies od 5 lat, sciagam normalnie z torrentow i przez jakis proggram muze type emule.pozdro.nie mialam przez to odlaczonego netu.

Gość utfgjngvkjuiu
No ja niestety na punkcie takich filmów mam fioła, oglądam ich ogromne ilości i już zwykłe egzekucje przestały mi wystarczać, czasem siedzę w domu i myślę w jaki jeszcze sposób można byłoby kogoś stracić.... jestem straszny wiem :O