Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyarabowa

ostatnio poznalam araba i po jednym dniu mialam go dosyc!!!

Polecane posty

Gość Kaczeniec12
-osa- Czy to znaczy, ze masz uraz do Polski? To tez jest kraj w ktorym dominuje religia i religia przede wszystkim.

Gość Kaczeniec12
-osa- to bylo raczej pytanie retoryczne, poza tym zgadzam sie z Twoimi wypowiedziami. Osobiscie uwazam, ze panstwo powinno byc swieckie w 100% i politycy nie powinni sie afiszowac ze swoja ''religijnoscia''.

kaczeniec...nie nie mam nic do polski bo u nas religia nie rzadzi krajem. a niestety sa kraje gdzie tak jest, a wiekszosc muzlamnow niestety religie ma na 1 miejscu. czyli religia wiaze sie tez z polityka i wlasnie zobacz ile przez to jest prblemow na swiecie.

Gość kaczeniec12
-osa- Masz calkowita racje, ze religia i polityka nie powinny isc w parze ale w Polsce tez tak wlasnie JEST. Kosciol katolicki to druga wladza, miesza sie doslownie do wszystkiego, mowi ludziom na kogo maja glosowac! A ten Rydzyk cokolwiek nie palnie w swoim radiu ma ryja to uchodzi mu to na sucho, nawet obraza prezydenta!!! Polska jest chorym krajem, w ktorym rzadzi kosciol jak za czasow sredniowiecza.

Gość kaczeniec12
Zapomnialam dodac, ze ksieza przeciez nie placa podatkow i sa ponad prawem!

Gość antypaistanowa
Arab Kurd czy Azjata-taki sam huj jak polaczek-skurwysynek-cwaniaczek.Roznice dwie: polak nieobrzezany-reszta holoty i owszem. druga roznica: polaczka latwiej scigac o alimenty. A generalnie-wszystko swolocz.Faceci- to p[izdy jebane! I huj z nimi!

to ze pewnie ci jakis zalalz za skore to nie powod zeby chowac wszystkich do jednego wora.

Gość Angela000
Boże co Wy tu piszecie hehe jakie podcieranie dupy ręka. Mam chłopaka Algierczyka Araba i to jak on dba o siebie i jak pachnie to nawet ja tak nie dbam o siebie co kosmetyczka jestem. Dwa razy w ciagu dnia bierze prysznic. A jeśli chodzi o jakieś Hiv czy coś to jak mogą zarazić skoro oni nie uprawiają seksu jeśli kobieta nie jest ich żona. Sa osobnicy którzy od tej reguły odstepuja. A jeszcze tak z innej beczki. Spotkałam sie dużo razy z określeniem ze to katy i terroryści. Wiec z własnego doświadczenia. Mój były maz zgwałcił mnie i znęcał sie nade mną psychicznie a był Polakiem. Wiec to takie gadanie. Oczywiście trzeba mieć oczy szeroko otwarte i uważać na nich ale po co od razu wychodzić za Araba i mieć z nim dziecko. Lepiej poznać kilka lat a potem zdecydować. Wiele czytałam właśnie o tym podcieranie ręka. Tak sie nakręciłem ze zapytałam go o to. Wiecie co? Poleciały mu łzy i wyszedł z domu. Wrócił po kilku godzinach. Powiedział tylko tyle ze nie jest brudasem a pana Polakach tez mówią ze jesteśmy łatwe jak żadne inne i ze jesteśmy pijakami. Wiec o nas tez mówią :)

Gość gość
Wytlumacz mi jak maz moze cie zg****ic ...rece opadaja taka jestvpowinnosc zony masz dbac o rodzine zaspokajac meza ile jest watkow na erotycznym ze dziewczyna zona rzucila meza bo przestal ja zaspokajac albo ze ktoras nie podjela sie zwiazku bo mial za malego :D czyli to dziala tylko w jedna strone?

Gość gość
Mulzumanie sa wladczy,niektorym kobietom to pasuje :(((

Gość gość
11%

Gość gość
Wiele czytałam właśnie o tym podcieranie ręka. Tak sie nakręciłem ze zapytałam go o to. Wiecie co? Poleciały mu łzy i wyszedł z domu. na drugi raz to da ci lomot i ty wyjdziesz z domu ze lzami.

Gość KKKKHHHH
Ja znam dwa przypadki, różnią się między sobą tak, że nazwałabym je skrajnymi. Jedna koleżanka ma męża Araba, ale takiego "zeuropeizowanego" - nosi normalne ubrania nigdy dziwne stroje, obchodzi z nią Boże Narodzenie, Wielkanoc itp. bardzo mądry fajny mężczyzna. Ona może wychodzic z koleżankami kiedy chce, jeździ czasem z przyjaciołką na tygodniowe wypady np do Portugalii ostatnio poleciały (mieszkają w Londynie, ona i jej mąż dosć nieźle zarabiają). Drugi przypadek: koleżanka ma męża Araba, on ją kocha i raczej szanuje, na pewno nie bije boona akurat jest silna i takiego traktowanie by nie darowała bo ją xznam ; ale jest za słaba, by zaprotestować, jak on jej zabrania rozrywek. tzn może iść do koleżanek na domową imprezę, ale na dyskotekę czy coś to już nie. nie pozwala jej isć na fitness bo wtedy on musiałby siedzieć w domu z dziećmi. ale daje jej wyraźnie do zrozumienia, że jest gruba. to w takim a czemu nie pozwalaj na jakiś aerobik>??!!

Gość gość
bo sie len nie chce wlasnymi dziecmi zajac, lepiej tv poogladac albo spac.

Gość gość
Dziwne krajowe chamy je oburzają a śniade chamy podniecają -jak to jest ?

Gość gość
a co zarazil cie jaks choroba weneryczna?idz do lekarza

Gość gość
Ktos tu napisal, jak maz moze cie zg****ic? ... No co za kretyn... Mija matka byla gwalcona regularnie co wieczor przez 16 lat przez mojego ojca. Chcialabym zebys mogl posluchac jak cierpi kobieta gwalcona przez meza i stara sie, zeby dzieci tego nie slyszaly...Wiesz co to jrst g***** Wtedy kiedy k***s faceta wpycha sie w kobiete bez jej pozwolenia, kiedy rozdziera jej tkanki, bije i wrzeszczy " twoim obowiazkiem jest mnie zaspokajac"... A dlaczego? Czyzby faceci w Polsce w mimencie slubu kupowali sobie zywa lalke naich sperme?... Niczym faceci- Polacy nie roznia sie od muslinow... Takie same gnoje...

Gość gość
Zawsze, za kazdym razem jak czytam posty naloznic kozoyebcow to powtarza sie ten sam schemat - baby z patologicznych rodzin, po patologoicznych zwiazkach :D I z kiepskim wyksztalcen iem :P Prosze..... " Mam chłopaka Algierczyka Araba i to jak on dba o siebie i jak pachnie to nawet ja tak nie dbam o siebie co kosmetyczka jestem." :D Pani architekt, lekarz czy inzynier nie zwiaze sie z ludzkim smieciem. "Mój były maz zgwałcił mnie i znęcał sie nade mną psychicznie a był Polakiem. " :D Jak zwykle - patologiczny zwiazek w tle u s*******jcy kozoyebcy. "Wiele czytałam właśnie o tym podcieranie ręka. Tak sie nakręciłem ze zapytałam go o to. Wiecie co? Poleciały mu łzy i wyszedł z domu. Wrócił po kilku godzinach." :D Jakis niestabilny emocjonalnie ten arabus. Z takiego powodu placze dorosly mezczyzna? Debil, powinien sie smiac z tego....jezeli to nieprawda :P Ciekawe kiedy zamiast lez w oczach stanie mu furia i zleje swoja naloznice :D

Gość gość
jedni sa kochajacy inni psychicznie chorzy jedno jest pewne w 99% jak polka pozna hindusa to wchodzac w zwiazek to ona musi zmienic wiare dlaczego tak jest? oczywiscie te osoby maja pewnie wiare w doopce skoro tak latwo przychodzi im ta zmiana i ok ja tez jestem malo wierzacy ale dlaczego zawsze kobieta ma zmienic wiare? inna sprawa jest taka ze facet moze miec kilka zon a kobieta jak nie daj boze poszlaby na bok to z kamieniami by poszla na dno rzeki ewentualnie kilkoma w leb na rynku glownym :/ strasznie zakompleksieni sa ci kolesie skoro tak sie boja o swoje laski ...

Gość gość
Ostatnio poznałam Polaka i po jednej rozmowie miałam go dosyć.

Gość gość
A jaja to będą jak partner takiej Polki uzna że 10 letnia córa jest już dorosła i wyda ja za mąż . U nich to dopuszczalne . Syn z takiego związku obowiązkowo i bez pytania o zgodę jest obrzezywany -dziwne że te panie milczą o tym . Zresztą najdziwniejsze że 99% pań MUSI sie dostosować do obyczajów i dziwactw męża . To już pokazuje jak te związki są nierównoprawne i patologiczne .

Gość Emigrantkaa
"jedno jest pewne w 99% jak polka pozna hindusa to wchodzac w zwiazek to ona musi zmienic wiare dlaczego tak jest? oczywiscie te osoby maja pewnie wiare w doopce skoro tak latwo przychodzi im ta zmiana i ok ja tez jestem malo wierzacy ale dlaczego zawsze kobieta ma zmienic wiare?" Jak się ktoś chce wypowiadać, to niech się najpierw dowie czegoś na dany temat. Hindusi w większości wyznają hinduizm, a na to wyznanie nie da się konwertować, bo według tej wiary, człowiek rodzi się z przypisaną mu religią. Ale spokojnie są jeszcze w Indiach Sikhowie, którzy są najmniej wojującą i nawracającą religią jaką poznałam (i nie słyszałam przypadku, konwersji na sikhizm), chrześcijanie oraz muzułmanie. Ci ostatni są rzeczywiście mniej tolerancyjni ale nie bardziej niż starszyzna na polskich wsiach. (Mówię o islamie w państwie demokratycznym jakim są Indie, a nie o krajach arabskich). Pozdrawiam wszystkich znawców, którzy wiedzą tyle co im Martyna Wojciechowska opowie ze szklanego ekranu :)

Gość gość
99 par? Może jakieś wyniki badań statystycznych wypadałoby podać?

Gość gość
Gdyby chociaż słuchali tego co mówi Wojciechowska to wypowiadaliby sie mądrzej. Ona akurat trafnie pokazuje jak traktowane są kobiety w innych krajach.