Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7 tygodnik

widok na usg

Polecane posty

Gość 7 tygodnik

miałam w 7 tyg taki obraz:) kijanka podłuzna z jakimśpęcherzem nad ciałkiem. Myslałam ,ze to główka ale to worek owodniowy w który wejdzie dziecko-tak lekarz tłumaczył. Kiedy to nastapi? wktórym tygodniu? Ozywiście jedyna rzecza jaka widziałam w tym 7 tyg to długośc ok 1 cm - niecałe i bijace seerduszko. Ka bedzie wyglądało w9 tyg, 12 tyg?

Gość zapytam bo nie wiem
a czy w 7 tygodniu to było twoje pierwsze usg? Jesli nie, to w ktym momencie poszłaś pierwszy raz? Pytam, bo jestem w 5 tygodniu ciąży i nie wiem, czy to nie za wczesnie - dopiero 3 dni po okresie spodziewanej miesiączki

witam! Tak właśnie wyglądał mój synciu w 7 tygodniu, nie przejmuj sie w 12 wyglądał jak misio dosłownie. w 18 wystawił do mnie tyłek i jąderka i siusiaka-byliśmy pewni że będzie chlopiec i nic więcej nam w tedy nie pokazał. Co usg liczylam paluszki z ginem i widziałam jak bije malutkie serduszko. Mój synciu ma 9 miesięcy, a ja nadal pamietam każde usg jakby to wczoraj bylo;) Pozdrawiam

juz ktorys raz sie pytam...po co wy tak wczesnie usg robicie???pierwsze dziecko ok 15 tyg.mialam robione a drugie w 12 tyg:)?????????????????????????

Gość YYYYYYYYYYYYYY___
ja miałam robione w 10 tygodniu i było juz widac główke, brzuszek, serduszko i zawiązki rączek i nóżek, w 14 tygodniu moim oczom ukazał się mały wiercioch, z wyraźnie zarysowanym noskiem i oczkami, wywijał rączkami jak szalony :) Z niecierpilowścią czekam na następne usg :)

po co??? jak poszłam na wizyte pierwszą i powiedziałam ze chyba jestem w ciąży to mi lekaz najpierw zrobił usg dopochwowe żeby potwierdzić ciąże, a potem bylo badanie. a właśnie po to!!!

bo chodzi mi bardziej o to ze czytam posty dziewczyn ktore ida na usg w 5,6 tyg.i placza ze serduszka nie widac:(:(:(

Gość 7tygodnik
no dlczego w 7 tyg zrobili mi usg?ano aby sprawdzic czy serce bije, czy płód sie rozwija wogóle i żyje i czy ciąża jest pojedyncza czy nie