Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az wstyd sie przyznawac

Jak to jest mieć dziecko?

Polecane posty

Mam 26 lat. W sumie pozne macierzynstwo byloby jakims rozwiazaniem ale najlepiej urodzic przed 30. Pozniej jesli cos nie wyjdzie to bede cale zycie sobie wyrzucac ze z egoistycznych pobudek nie mam dziecka.

mamuska 1 dziekuje za to co napisalas.

Gość mamuśka 1
spoko...dziecko ma dwoje rodziców więc można się wyrwać do kompa w ramach czasu dla siebie ;)

Gość pinkiel
aha to normalne zycie = brak imprez? :o LOL wspolczuje wam.... ciagle siedzenie w domu z pieluchami blee

Gość konolisadna
szmigul, to nie epoka kamienia łupanego i matka w dzisiejszych czasach nie stoi w domu w poroazciagnym dresie poplamionym zupka:P kazdy ma swoje zycie, ale nie pierdziel glupot po prostu:P

Gość pinkiel
nie no oczywiscie matka stoi w domu w stroju lateksowym na szpilkach mieszajac kaszke w kuchni :D

autorko, masz dopiero 26 lat... Masz jeszcze duzo czasu, nie przejmuj sie, uszy do gory ;)

Gość konolisadna
eeee, no bez przesadyzmu, jakas impreza jest mozliwa, raz na pol roku mozna przeciez dziecko zostawic pod opieka rodzicow, zwlaszcza gdy dziecko przesypia juz cale noce:P:P

Gość konolisadna
pinkiel, widze ze lubisz latex:D interesujace:D

Gość mamuśka 1
Do autorki topicu: bardzo proszę. AMbitna i niezależna kobitka jak ja w pewnym momencie dojrzewa do decyzji o dziecku. Chciałam mieć miniaturkę męża zawsze przy sobie z miłości do niego. Córka jest tym co mi dał i może pierwsze pół roku było trudne, ale teraz wystarczy na nich popatrzeć by było lepiej nawet w parszywy dzień.

Gość pinkiel
lubie dlatego dziecko by mi przeszkadzalo:classic_cool:

Gość mamuśka 1
i kto mówi o braku imprez i czasu dla siebie? Mam 28 lat, kochające babcie i przyjaciół. Ja córkę zostawiłam z babcią pierwszy raz na kilka godzin zanim ukończyła miesiąc. Wystarczy dziecko przyzwyczajać do ludzi i dać się wyręczać! Matka tym się różni od pozostałych, że cyca daje. W reszcie obowiązków może uczestniczyć cała rodzina. A spotkania ze znajomymi można organizować późnym wieczorem, gdy dziecko śpi. My gramy w rzutki, twistera, jengę, oglądamy filmy z piwkiem i popcornem i jest bosko!

Gość konolisadna
ale kobitko, tu nikt nikogo ie zmusza do posiadania dziecka:P uuu, z tym latexem to podziwiam:P zawsze myslaam ze to nie wygodnie :P:P

Gość konolisadna
ja tez uwazama ze impreza to dla chcacego nic trudnego :classic_cool: czy z dzieciem, czy bez:P

Gość moja kumpela tez placzee
My gramy w rzutki, twistera, jengę, oglądamy filmy z piwkiem i popcornem i jest bosko! : :o nie no super bardzo ciekawe :D:D jezuuu chyba nigdy nie bede miec dziecka :o

Gość konolisadna
moja kumpela.... rozumiem ze ty impreze tolerujesz tylko disco z pol nagimi torsami i 100 decbelow, wow, widze ze masz co najwyzej 16 lat:P:P lub jestes na maxa niedojrzala:O

Gość konolisadna
pssst, i bardzo dobrze moja kumpela... bardzo dobrze ze nie bedziesz miec dziecka, przynajmniej nie zrobisz mu krzywdy bedac jego matka:O

Gość mamuśka 1
czasy dykotek bez nagich torsów i dicho polo mam już za sobą. Gdy wychodzimy na noc o córkę proszą obydwie babcie więc żaden problem. Seks po urodzeniu dziecka nie zamiera wbrew oczekiwaniom niektórych panien :) Można i w latexie jak kto lubi. Na allegro jest ogromny wybór. Można zamówić co się chce ;)

Mam wiekszosc znajomych z dziecmi i oni wychodza na imprezy tyle, ze zazwyczaj jesli ida razem i zostawiaja dziecko z kims to ciagle o nim mysla.Nie ma takiego luzu psycicznego jaki moge teraz miec idac ze znajomymi na impreze. Albo jak mam ciekawe szkolenie to moge na nim siedziec ile bede miala ochote jesli rozmowa na koniec szkolenia (zazwyczaj na koniec mozna pogadac na luzie) bedzie ciekawa. Nie musze pedziec po dziecko do przedszkola albo do dziecka bo teskni/ę.

Przepraszam, ze tak nieskladnie napisalam ostatni post:) Zmeczona jestem.

Gość Raptorr
"My gramy w rzutki, twistera, jengę" mówisz...to te klocki drewniane co się wyjmuje? zajebiście...

Gość konolisadna
ja mam 21 lat i tez disco mam juz za saoba:P pobawic mozna i w inny sposob:P:P jak dziecko zostawione z godna zaufania osoba to sie nie zamartwia;P:P

Gość Myverion przestan zakladac glu
az wstyd sie przyzawac masz racje:) sa plusy i minusy majac dziecko , ja widze wiecej minosow:)

ale wlasnie to jest tak ze nawet jak dziecko zostaje z ojcem w domu albo z babcia czy matka to i tak sie czlowiek martwi jak glupi wiem po mojej kolezance :o jak ja wzielam do baru to co 30 minut dzwonila do meza sie pytac jak tam dziecko :o no prosze was bez przesady :o:o

Gość konolisadna
kto jest gotowy na dziecko widzi wiecej plusow:p

Gość bngg
mamamama111- ty jestes 100% kobieta bez faceta ale wow! sukces! ktos cie zaplodnil wiec jeste kobieta, a 1003 ma meza, ciekawe zycie i nie jest 100 % kobieta? to ja tez nie chce byc "100% kobieta " w takim razie :O nie dziwie sie ze facet od ciebie spierdolil jak jestes taka walnieta mamuska z parciem na pieluchy

Gość konolisadna
mamamaa11 przeciez ma meza idiotko😠

"nie dziwie sie ze facet od ciebie spie**olil jak jestes taka walnieta mamuska z parciem na pieluchy" dobreeeee :D

Gość eva z pragi
a ja mam takie pytanie z ciekawosci , jak to jest? , nie mam dzieci i narazie niezamierzammiec, ale naprzykład przypuscmy zdarza sie tak czesto ze dziewczyna nie chce miec dziecka , nieplanuje ,zabezpiecza sie i wpadka nagle!! , i jest wtedy panika , :O czy jest taka sama radość z dziecka nieplanowanego? jak to jest ???? czy poprostu matki niektóre co nieplanowały mówią" ah ono jest moim całym zyciem .. niewyobrażam sobie zycia bez niego.." i nawet gdy jest z wpadki ???????? czy matki poprostu tak przy ludziach słodzą jak one sie bardzo cieszą .. odpiszcie ..

Gość konolisadna
to jest tak ,z e nawet jesli jest wpadka, matka noszac dzidziusia 9mc, angazuje sie bardzo emocjonalnie.... gdy sie juz urodzi dzicko jest wielkim szczesciem, i mimoze dzidzia nie planowana rodzice kochaja je calym serce, watpie ze to przeslodzone jest, cociaz i takie sytuacje sie zdarzaja