Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_ona_ja

waszym zdaniem.

Polecane posty

Gość taka_ona_ja
teorio bo to pierwsza taka akcja w moim życiu. okres powinnam dostać za ok. 1,5 tyg. obawiałam się, że go nie będzie, ale mnie uspokoiłyście :) dzięki! :)

matko swieta, nie wierze w to co widze, jestes glupsza ode mnie, a to juz SUKCES :classic_cool: dziecko,wez sie za ksiazki a nie za dotykanie suchego penisa. tragedia!

@chociaż moim zdaniem bez wytrysku nie da rady.@ hahahahhaha .....

Gość anette82
Witam.mam kolezanke ktora poporosila abym w jej imieniu opisala sytuacje no sprobuje napisac... Wiem ze to smiesznie Zdarza sie takie cos kazdemuZalatwiala sie u kogos i cos ją kapnelo w ubikacji miedzy pupa a wargiem sromowym tzn nie calkiem w pochwe gdzies tak posrodku nikogo nie bylo poza nia od godz 6 bo wszyscy pracuja a ona byla u kolezanki w domu czy tak mozna zajsc w ciaze zalatwiajac sie u kogos jakby to klapnelo.Zapewniamy ze ubikacji woda ze zbiornika caly czas plucze i zero czans co ona wygadauje jakie jest prwdopodobienstwo ze moze zajsc w ciaze bo twierdzi ze sa to jej dni plodne a poszla do wc o godz 13;30 i oddawala moczto poczukla ze cos kapnela i ta sama reka wytarla co podniosla klapke klozetowa nie wiem juz jak jej wytlumaczyc bo szansesa zerowe bo od 6-14 plemnik nie przezyjew ubikacji.....odpiszcie bo nie wiem jak jej wytlumaczyc i mowi ze jesli nie dostanie okres to zrobi test ciazowy dla pewnosci