Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinka mała

mam małe cycki a wszystkim się wydaje że są duze. mam na to sposoby

Polecane posty

Gość pinka mała

nosze 80c, one wcale nie są duze, dla mnie są małe, jak rozbiore się przed lustrem, to wydaje mi sie za bardzo małe. nosze staniki push-up, a gdy zakładam dekolt wypycham je tak jakby na wierzch ze wyglądają jakby były wielkie, nie wiem jak to opisać. dziewczyny zazdroszczą mi takiego biustu, a nawet nie wiedzą ze nie mają czego:D

Gość ostroooooooooooooooooooooooooo
:P

Gość danielcia790546
moje są tak małe ze im nic nie pomoze, a 80c to własnie duze

Gość papryczka12
tez mam 80c. jakie staniki nosisz dokladnie bo mi push upy zwykle nic nie pomagaja

Gość 1003
80C?...TO MUSISZ BYĆ KOBIETĄ PRZY KOŚCI...musisz mieć około 90 cm pod biustem...

Gość annaaaaaaaaaaaaaa
nie rozumiem jak wypychać, ja mam 75b

Gość *Sami* w pomarańczach
80 c to małe?:O

Gość pinka mała
no co ty gdzie 90. pod biustem mam 78cm, chuda nie jestem ale bez przesady.sama nie wiem czy to taki rozmiar ale tak mi powiedziała pani w sklepie. no nosze staniki na takich grubszych gąbkach i je tak wyjmuje bardziej do góry

Gość 1003
jesli masz 78 pod biustem to powinnas nosic stanik o obwodzie 70..nosisz bardzo źle dobrany stanik

Gość pinka mała
to jaki powinnam nosic. ale mi jest tak dobrze i dobrze to wygląda

Gość 1003
ale masz za luźny w obwodzie...stanik powinien z tyłu lezec w lini prostej a twój pewnie ''idzie'' do góry...

Gość pinka mała
nie idzie do góry jest prosto i do piersi tez przylega

Bezsensu, co z tego że sobie tam napchasz czegoś i wydaje się że masz duże, pójdziesz z facetem do łóżka, on sie łapie za twe wielkie cycki a tu nic nie ma i tylko mu zostana te chusteczki ze stanika żebyś sie w nie mogła wypłakać jak on cie wysmieje... Ja tam nosze 75C i wcale nie sa takie małe, a staniki noszę bez gąbek bo to wiesniackie okrutnie.

Gość llllleeeee
1003 co ty gadasz? 80C to 80 cm pod biustem przy głębokości C ja jestem szczupła i też mam takie, dla mnie nie są duże,bo mam 170 wzrostu, ale wszystko zależy od proporcji :)

Gość pinka mała
a dlaczego powinnam nosić stanik o obwodzie 70 skoro pod biustem mam prawie 80. przeciez 70 bedzie ciasny

Gość pinka mała
z moim facetem jestem od 3 lat wiec on dokladnie wie jaki mam piersi i mu sie podobają. ale chodzi zeby dobrze to wyglądało do sukienek czy dekoltów. i pierwsze słysze ze push-upy są wiesniacke skoro połowa dziewczyn takie nosi.

Gość llllleeeee
---> aldonka zgadzam się z Tobą, te wszystkie gąbeczki, srąbeczki, podnoszenie, "puszapy" są wieśniackie, w ogóle eksponowanie cyycków, wystawianie ich na wierzch wydaje mi się obciachowe, sztuczne, pseudokobiece

Gość ej ja ci sie
a ja mam 65 a wiec co marudzicie ze macie małe? :O

Gość 1003
podaj mi obwód pod biustem i w biuscie to ci powiem jaki rozm.stanika powinnas nosić

Gość pinka mała
zgadzam się z Tobą, te wszystkie gąbeczki, srąbeczki, podnoszenie, "puszapy" są wieśniackie. to chyba u was "na wsi" gdzie babcie chodzą w materiałowych stanikach a cycki do kolan

Gość 1003
lllleeeee---> nie masz racji....obwód stanika się zaniza...jesli masz 80 w biuscie to stanik powinaas miec 75 lub nawet 70....

Gość ej ja ci sie
małych nie widziałyście :O Albo chcecie zeby ttuaj wam wmawiac ze macie duze. Kiedys dziewczyna zalozyla taki topik "Mam 165cm wzrostu i waze 40 kg ale ze mnie grubassska prawda?" Ten topik jest podobny, :O

Gość blablablablablablabla
rozmiaru stanika pod biustem nie zaokragla sie do najblizszej liczby, ale troche odejmuje, bo to przeciez material, rozciaga sie, a powinien lezec dosc mocno, stabilnie. tez mam jakies 78 w obwodzie, i 70 jest idealne wlasnie. poorientujcie sie, dziewczyny, w rozmiarach stanikow [ale prawidlowych, nie na stronie Triumpha], zobaczycie roznice

Gość pinka mała
78-9 / 96

Tyle, ze 80 pod biustem oznacza, że 80cm ma materiał, który jest rozciągliwy, przez to stanik nie podtrzymuje biustu. To taki zasłaniacz, a nie podtrzymywacz:P Biust na tym traci...

Gość ej ja ci sie
1003 ma 100% racji. 80% kobiet w Polsce nosi zle dobrane staniki.

Gość mam duza dupe
moze znasz tez sposob zeby sie wszystkim wydawala mniejsza

Natura mi nie dała to sobie wsadze gąbkę... Mi moje 75C wystarczą, a mniejsze przynamniej nie oklapną z wiekiem... Takie wystawianie cycków to jak na siłe szukanie podziwu (patrzcie ryj mam zjebany ale za to jaki cyc!!) Osobiście nie lubię takich dziewczyn które latają wiecznie wydekoltowane, mi to zajeżdża kurestwem i rozpaczliwą chęcią zwrócenia na siebie uwagi...

78-9 / 96 powinnaś spróbować angielskiego rozmiaru 75DD (polski odpowiednik to 75E) albo nawet ang 70F (polski to będzie 70G bodajże)