Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinka mała

mam małe cycki a wszystkim się wydaje że są duze. mam na to sposoby

Polecane posty

Gość pinka mała
75 DD no co wy, to bedzie za duze moze mi sie wydaje ze są małe bo troche oklapnięte

Gość 1003
PINKA POWINNAS NOSIĆ 70G... i nie przerazaj się ze ''az'' G...

pinka mała nie przejmuj się literką, po prostu obwód jest mniejszy dlatego dobiera się większa literkę, ale miseczka jest dokładnie na tyle samo co 80C !!!! nie wolno wchodzić w żadną fobię literkową

Mi sie to nie podoba. Fest ten Twój chłopak ma przerąbane autorko, tu niby takie masz wielkie bo wypchane a jak przychodzi co do czego to on sobie myśli pewnie: jaaaa, znowu muszę te guziki naciskać... Hm, może sobie znajdę taką do naprawde ma takie duze jak ta udawane!!!!!!!!!!!!!!! Myślisz że on ci to powie prosto w oczy że tak mysli - w życiu!!

Gość 1003
dziewczyny nie patrzcie na miseczki ze rozm.G to będę wielkie...bo wcale takie nie są bo obwód jest mały...owszem G były by duże przy obwodzie np.90

Gość pinka mała
dziewczyny ja wam mówie ze 70 G bedzie za duże, mi sie wydaje ze to spadochrony jakies, moje piersi utoną w takich miskach

Gość pinka mała
aldonka wez sie odwal a co ty sie mojego chłopaka doczepiłas masz swojego to spadaj

Gość 1003
pinka masz zielone pojęcie o tym...no przeciez ci tłumaczymy ze to nie jest duzy rozm. bo obwód jest mały..

Gość hehe mam taki sam cyc
i noszę 75 E zazwyczaj

Gość llllleeeee
wszelkie korygujące staniki powstały po to, żeby nadać figurze właściwą linię, pomóc wyglądać nie płasko jak przysłowiowa Tereska, tylko, żeby cyycki były na swoim miejscu i we właściwych proporcjach. A baby nadużywają tego i próbują używać tego, żeby nienaturalnie powiększać sobie biust. Podobnie jak było ze stringami, wymyślono je po to, żeby normalne figi nie "odbijały" się przez spodnie, a głupie baby zaczęły je traktować jak nie wiadomo jaką część garderoby i nosić prawie na wierzchu, a to przecież normalne majtki. Ja takie przywiozłam z Niemiec dwadzieścia parę lat temu.

jeśli 80C jest dla Ciebie dobre w miseczkach (chociaż miseczki powinny być za płytkie jak na Twój obwód pod biustem) to 70G (oczywiście jako polski rozmiar, a nie angielski!!!!) powinien być też dobry bo to dokładnie na taki sam obwód w biuście jak 80C

pinka, naprawdę spróbuj :) ja zaszłam z 75b sztywnego, przez 75C sztywne do 70 D :P Biust wygląda, jak w sztywniaku, tyle, że teraz noszę miękkie ^^

w la senzie niedawno kupowałam 32 DD ale 80C będzie za luźny w obwodzie...

Gość 1003
pinka ja mam 77 cm pod biustem...w biuście 98....stanik 70H i uwierz ze mi nic w nim nie tonie...a kiedys sama nosiłam zle dobrany stanik bo 80D.. i tez myslałam ze jak H to będę olbrzymie a nie są....miseczka jest jak w tym 80D TYLKO OBWÓG JEST mniejszy przez co dobry....

A mam! Ale teraz jest w pracy więc sie nie mam kogo czepić, stąd jestem tu. Ale po co ty je tak wypychasz właściwie. A gdzie sie podziała subtelnosc?? Czy naprawde wulgarne wilekie baniaki są lepsze od delikatnych dekoltów?? Lubisz jak ci tam każdy zagląda, chyba że tak, ale to musi być niezręczne dla Twojego faceta...

za to ja wiecznie nosiłam push up'y 75B, i jak znalazłam lobby małobiuściastych przeniosłam się od razu na 65D i 60E, jak założyłam pierwszy raz wydawało mi się, ze te staniki są za duże ale je zostawilam i o dziwo po dwóch tygodniach okazały się one za małe, teraz celuję już w 60G i wcale nei obawiam się literki bo ona nie mówi wcale o tym jak wielki jest biust

a najlepsze jest to, ze w miękkim staniku mam zdecydowanie większy biust niż w tych złych push up-ach

Gość pinka mała
a no ok spróbuje bo tak własnie poprzeglądałam staniki i ja wszystkie zapinam na ta najciasniejsza "zaczepke" to moze i macie racje

żeby sprawdzić czy stanik jest dobry wystarczy pochylić się, podnieść ręce, chwilkę poskakać i jeśli stanik nigdzie nie podskoczył do góry i nie trzeba go wogóle poprawiać znaczy że ma dostatecznie ciasny obwód, oczywiście z obwodem nie można również przesadzać w drugą stronę by odparzało skórę

ale małych piersi to na pewno nie masz...

W takim staniku naprawdę mogą wydawac się małe , bo czesc jest pewnie pod pachę wypchnięta::P