Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu nie potrafię

Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze!!!

Polecane posty

Jestem chuda i mam brzydką twarz. Nawet w makijarzu nie wyglądam ładnie. Jak widzę siebie gdzies w odbiciu to aż mi się głupio robi. Szczególnie w dziennym świetle. Wieczorem to jeszcze ujdzie ale w dzień... Jak sobie z tym poradzic?

Gość Nie patrz w lustroP

Próbuje ale mam 16 lat i w szkole nie raz z koleżankami idę do wc gdzie one godzinami się przeglądają a ja co... stoje i próbuje jak jak najszybciej się z tamtąd wydostac.

Gość zabij sie i bedzie spokój

Dużo się usmiechaj do ludzi i do siebie, w końcu przywykniesz. A ludzie lubia innych ludzi którzy są ciekawi w rozmowie oraz dużo się uśmiechają. Ja tez do piękności nie należę ale jestem "fajna" ;) naprawdę, mam masę kolegów, faceta, koleżanki, nawet się na siłe uśmiecham nie raz, często udaje, ale to i tak działa. Spróbuj.

Gość ja tez nie moge patrzec na
siebie w lustrze bo widze tego cholernego zeza :-( mam ochote potrzaskac wszystkie lustra

Gość gość
Zycie zaczynało mnie przerastać. Nie potrafiłam odnaleźć się wśród ludzi, z każdym miesiącem problemy narastały i zaczynałam wpadać w powazną depresję. Pomogło mi oczyszczenia energetyczne, które zamówiłam na stronie http://moc-energii.pl , teraz znowu jestem pełna zycia, tak jak kiedy byłam jeszcze młoda. Wreszcie patrze w przyszłość z optymizmem.

Gość gość
to nie patrz. szkoda lustra.

>>>Wreszcie patrze w przyszłość z optymizmem.<<< x bo znalazłaś sposób na oszukiwanie załamanych życiem ludzi. x Prawdziwa z Ciebie HIENA CMENTARNA.