Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgabranieska

nie moge stracić takiej szansy! JUTRO

Polecane posty

Gość olgabranieska
nie ma w tym nic złego, absolutnie! tylko że problem jest we mnie, ja mam jakąs blokadę i prędzej mu porysuję samochód niz zaproponuję wyjście na kawę :-O ja wiem, ze to brzmi żałośnie, ale ja jestem żałosna!nie potrafię tego zmienić :-O kurcze, no przeciez musi się znaleźc jakiś sposób... :-( a może nic nie robić? Ja mam wrażenie i wbite do głowy od najmłodszych lat, że jesli mężczyzna nie robi pierwszego kroku to ja tym bardziej nie powinnam :-(

Gość olgabranieska
chcę ;-) ale tylko wtedy, kiedy i on będzie chciał :-P

Gość olgabranieska
nie jeteś babą???? to czemu mi nić nie poradzisz??????????? :-D ;-) Jak mam się zachować, żeby nie wyjść na idiotkę? strasznie chcę, nigdy czegos takiego nie czułam, zwariuję! nie wiem jakie ma wykształcenie, jest właścicielem firmy z komputerami, telefonami, kserem, aparatami cyfrowymi... zimny pomóż mi prosze! Jakbym miała się zachować, żebyś nie pomyślał o mnie źle?

Gość olgabranieska
myslisz, że mogłabym go zaprosić? hmmm ale jak to zrobię to na bank usłyszy i zobaczy to wszystko któryś z jego pracowników, a jak ma żonę albo dziewczynę? to poczuje się zmieszany i będzie miał mi to za złe!

Gość olgabranieska
:-D dzięki dzieki za pomoc, fajny jesteś (żeby nie było.. ćwiczę na jutro :-D )

Gość olgabranieska
dziękuję :-) no zobaczymy jak się jutro spiszę :-) :-( :-O :-P dziękuję wszystkim pa

Gość olgabranieska
:-( nie było go dzisiaj :-( podpytałam trochę i powiedzieli mi, ze załatwił cos tam dla mnie i zostawił fakturę, ale musiał wyjechać na nagłe spotkanie z klientem do Poznania :-( łłłłłoooo dlaczego???? coż, widocznie nie jest nam pisane... :-( :-( :-(

Gość olgabranieska
:-(

Gość HotCore
no tak to jest, jak nam za bardzo zależy to nie wypala :( nastepnym razem ale spontanicznie się uda, uszy do góry :)

Gość olgabranieska
:-) oby... :-( dzięki