Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleanderrr

co myslicie o zaskoczeniu meza w noc poslubna?...cos innego..

Polecane posty

Gość oleanderrr

normalnie od 4 lat uprawiamy seks wiec aby nie bylo ze to ten pierwsyz raz..nie nie. ale chodzi mi o cos zupelnie innnego.zwykle llubie kupowac jakies gorseciki , ogolnie ladna bielizne. ale pomyslalam ze na noc poslubna kupilabym taki gorset z cwiekami , obroz na szyje buty czarne na obcasie ponczochy kabaretki. zwylkle dziewczyny chca wyjsc na takie delikatne a moze cos na opak bylo by nienajgorszym pomyslem?

Gość Murder
A nie ucieknie ;-)?

Gość znasz go
to Ty go najlepiej znasz, może mu się spodobać, albo przestraszyć. Mój były opowiadał mi kiedyś o swoim koledze, któremu żona w noc poslubną powiedziała " dziś nie mogę, bo mam okres, ale mogę zrobić Ci ustami" - rozeszli się, bo on poczuł sie zniesmaczony.

Gość oleanderrr
nie ma nic dziwnego w tym ze robi sie ustami jak nie d arady icazej.ale niewazne. nie sadze aby uciekl:-) pewnie szczeli karpia i nie bedzie wiedzial co powiedziec. ale nie zamieram yc jakas gwaltowna i zaorcza. chodzi o zrobienie atmosfery pikantnej

Gość ble.e
cosinnego jak najbardziej, na ostro - jak najbardziej, ale taki klimat to nie dla mnie.

Gość majka_ddx
jak chcesz czegoś innego, to może przebierz się jakoś inaczej a klimaty sm zachowaj na podróż poślubną.;)

Gość kruuszynka
kobieto, ale ta noc poslubna to nie chcesz miec po weselu? bo jezeli tak to zapomnij ... bedziesz na tyle zmeczona, ze ostatnie o czym bedziesz myslala to o wkladaniu wycwiekowanych gorsecikow :D zreszta, jak dla mnie to nie jest dobry pomysl. tu wyskakujesz w bialej kiecy, taka urocza, delikatna i romantyczna, a tu nagle jakies wampowe seks- szopowe akcesoria ... no ale ja jestem moze zbyt tradycjonalistka

Gość lalunia lalunia
Jak on takie coś lubi, to ok. Choc i tak myśle, ze bedziecie padnieci i jak tylko wejdziecie do łóżka , od razu zaśniecie :) A może striptis by był dobrym pomysłem? Nie wiem, czy to dla niego normalka, czy coś nowego

Moja znajoma jako niespodzianke na noc poslubna zrobila sobie tatuaz, serduszko z imieniem meza w intymnym miejscu. Nie wiem, czy ja kiedykolwiek bym sie na cos takiego zdecydowala. No i trzeba sie powstrzymywac od seksu przez jakies 2 tygodnie przed slubem, zeby nie zepsuc niespodzianki.

Gość ej tylko uważaj
czy lubisz być poniżana, czy chcesz być jego sunią? bo może wcale ta rola Ci nie będzie pasowała, a lubemu się spodoba